Home Redactie Partyreports Benny Rodriques 6 uur Solo in de Las Palmas– vrijdag 22 oktober
Benny Rodriques 6 uur Solo in de Las Palmas– vrijdag 22 oktober
Partyreports

Het is vrijdag 22 oktober en er staat een MAW-feestje voor de deur. In eerste instantie zou Benny samen met Rolando draaien, maar deze had op het laatste moment af laten weten.
Nou ik kan jullie vertellen, Spangen is hier absoluut niet boos om, want ik red het best hoor zes uur dansen op de Technoklanken van Benny.


 

Op tijd richting Rotterdam vertrokken want ik verwachtte wel dat het druk zou worden. Aangekomen bij de Las Palmas was het redelijk goed door lopen bij de detectiepoortjes en we hoorde dat het al lekker druk was. Zoals altijd was alles voor de deur goed geregeld alleen ontbrak de doorbitch en in de loop van de avond is wel duidelijk geworden dat dit toch een gemis is…

Zoals bij de meeste Technofeestjes is de aankleding minimaal, want Techno is nu eenmaal een stroming waarbij mensen gewoon los gaan op de muziek en veel minder geprikkeld willen worden door alles eromheen. Gewoon lekkere Technobeats en een lekker plekkie om te dansen en wij Technogekken zijn dan meer dan tevreden; oke oke af en toe een drankje helpt ook mee om ons tevreden te houden.

Benny Rodriques

Het voordeel van een soloset is toch wel dat je als fan de DJ de hele avond kan horen en niet de pech heb om te laat te komen of te vroeg weg te gaan. Nee, Benny stond al lekker te knallen toen we binnenkwamen en deed dat nog steeds toen we weer weggingen dus dat was al helemaal goed. De set van Benny zat weer helemaal geweldig in elkaar; stevige technobeats, lekkere platenkeuze, veel interactie met de zaal. Kortom, helemaal Benny!
Er zat zo’n goeie en snelle opbouw in zijn set dat ik eigenlijk al vanaf de eerste minuut heb staan dansen en daar niet mee ben gestopt, ja alleen om af en toe wat foto’s te maken…
Ik hoor weleens mensen klagen over Benny dat hij teveel met het mengpaneel staat te spelen en teveel effecten over zijn sound heengooit. Nou, deze klagers moet ik dan vertellen dat hij dat vanavond ook deed maar wel zo ongelooflijk goed. Echt, elke plaat werd op zo’n eigen manier neergezet dat de muziek gewoon een verhaal leek te vertellen, in plaats van alleen maar doorbeuken…. Maar gebeukt werd er de hele tijd door, voor ieder wat wils dus.

Het enige wat ik aan deze avond aan te merken heb, is wel het deurbeleid van de avond… Zoals gemeld was er geen doorbitch en dat was best te merken. Er waren een aantal groepjes die naar mijn gevoel duidelijk gekomen waren om te beuken maar dan op elkaar in plaats van op de muziek en van dit soort groepjes word ik altijd een beetje zenuwachtig.

Maar gelukkig heeft dit minpuntje zeker geen domper op de avond gezet en ik zou dan ook de avond als gemiddeld cijfer een 8.5 willen geven.

Kuzzels Spangen

 

Share/Save/Bookmark