Home Redactie Partyreports XL ExtraErotic - Zaterdag 23 oktober 2004
XL ExtraErotic - Zaterdag 23 oktober 2004
Partyreports

Het pand aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam heeft altijd een speciale plek in ons hart, want daar lag onze eerste ontmoeting, onze eerste kus en onze eerste gezamenlijke party. Afgelopen zaterdag vond daar de XL ExtraErotic party plaats en dit was voor ons een mooie gelegenheid om onze speciale rubberen wedding outfit weer eens uit de kast te halen en lekker te gaan feesten.

Ik voelde me ook weer helemaal de bruid toen ik in vol ornaat de trap van het pand besteeg en kreeg de kriebels in mijn buik bij het zien van zoveel mooi geklede mensen en de lekkere muziek die vanuit de zalen de gang in dreunde.
Grote hilariteit toen manlief het kamertje in moest om zijn leren strakke broek uit te trekken, omdat men dacht iets te voelen. Het was wel zo netjes dat de security meteen zijn excuses aanbood toen er niets aan de hand bleek te zijn (ofcourse not!). ‘Men wilde alleen zo voorzichtig mogelijk zijn’, werd er uitgelegd. En dat begrepen wij wel. Gevolg was wel dat Roel zich de hele avond allerlei pesterijtjes hieromtrent moest laten welgevallen.

Toen wij na dit korte intermezzo de kleine zaal binnenkwamen, was die al helemaal gevuld en stond Melvin Warning een lekkere set weg te geven. De stemming zat er al behoorlijk goed in. Wij gingen eerst even een rondje lopen en aangekomen in de grote zaal stond Spider al te springen achter de DJ Booth.
Bij binnenkomst hadden wij Randy Katana het pand zien verlaten en vonden het jammer dat wij zijn set weer hadden moeten missen. Op de een of andere manier is het tot nu toe nog niet gelukt om hem te mogen horen en nu kwam het er alweer niet van. Damn!

Erotiek in stijl
Maar goed, terug naar de grote zaal, die tot zijn nok toe gevuld was met vrolijke mooi uitgedoste party mensjes. De zaal was sfeervol aangekleed en achter de DJ Booth stonden allerlei tafeltjes met lekkere fruithapjes en champagne klaar. Het zag er allemaal goed verzorgd uit. Voor de bar en tegenover de DJ Booth was een groot podium gebouwd als één groot bed, waarop in de loop van de avond meerdere malen verschillende erotische shows werden gegeven door een aantal mooie dames. Ook de blokken met de palen werden goed gebruikt deze avond door volleerde acrobatische paaldanseressen. Ook dat zag er goed verzorgd, erotisch en smaakvol uit, zonder ordinair te worden.

In beiden zalen bleef het de hele avond druk en werd er zó lekker gedraaid dat het moeilijk kiezen was. Maar Spider was voor mij toch de man van de avond. Wat was hij lekker op dreef en wat heeft hij een heerlijke plaatjes gedraaid. Hij kon er geen genoeg van krijgen en stond na de set van MikeS, – ook heel lekker trouwens en paste mooi in het plaatje van die avond,- weer zelf achter de decks om ons op nog meer opzwepende klanken te trakteren. Heerlijk. Leuk gezicht was het trouwens ook dat hij zelf zo met het ‘snippertjes-blaas-kanon’ aan het spelen was en dan snel met een paraplu boven de draaitafels stond te glunderen als een blij kind op zijn eigen feestje. En dat was het natuurlijk ook: zijn feestje!

Wij moesten ook even in de lounge gaan kijken en luisteren. Een goede vriendin van mij was hier voor het eerst die avond en haar heb ik even een ‘tour’ gegeven.
Zij heeft haar ogen uitgekeken, ook daar was het helemaal vol en gaf Mark van Bekkem een vrolijke groovy set weg. Tja, als je al zo vaak ergens bent geweest dan ben je natuurlijk er wel een beetje aan gewend, maar iedere ‘nieuweling’ die wij mee hebben genomen, waren zonder uitzondering allemaal onder de indruk van deze mooie tent, de heerlijke muziek en het relaxte mooi uitgedoste partypubliek.

Het blijft ook iedere keer weer een echt feest om hier te komen. En deze avond was wel een heel bijzondere mooie avond. Ik heb me opperbest vermaakt en voelde mij ook net een ‘prinses, zo uit de Lord of the Rings gestapt’ zoals een medeparty ganger mij die avond benoemde. Ik heb genoten van de muziek, de entourage en de mensen en het was ook veel te snel weer tijd om te gaan. Yes, time flies when you’re having fun!
Maar we kunnen terugkijken op een zeer geslaagde party, met DJ’s die allemaal zonder uitzondering top hebben gedraaid en precies aanvoelden wat het publiek wenste en zo met zijn allen een goede vibe gecreëerd hebben. Spider bedankt, je hebt weer een heleboel mensen, inclusief mijzelf, op een heerlijk opzwepend muzikaal goed feestje getrakteerd! Geen gestress meer, het is allemaal weer goed gekomen! Graag tot een volgende keer.

Partygreetzzzz
Liza de Diva


 

Share/Save/Bookmark