Home Redactie Partyreports Dirty Sneakers@Las Palmas
Dirty Sneakers@Las Palmas
Partyreports

Vorige maand spontaan voor de eerste keer op dit feest terecht gekomen en zoals ik toen al meldde… dat was me erg goed bevallen.
Daarom had ik voor deze editie dan ook de stoute schoenen aangetrokken en had me bij de organisatie gemeld met het verzoek om een report te schrijven. Dit werd met erg veel enthousiasme ontvangen dus samen met DJ Sunshine zijn wij om een uurtje of 12 naar Rotterdam vertrokken.

Goed doel
Dirty Sneakers is dus zoals al eerder verteld een feestje dat wordt georganiseerd met als doel het Liliane fonds te steunen; kortom alle inkomsten gaan naar dit doel en daar maak ik graag een dansje extra voor. Bij aankomst heb ik me keurig gemeld bij de gastenlijstrij en daar lag al keurig een perskaart voor me klaar, erg leuk natuurlijk, maar ja dit schept verwachtingen…
Na even een praatje gemaakt te hebben met de heren van de organisatie gauw in de rij voor het fouilleren en het feest kon beginnen!

Liefde
Elk Dirty Sneaker feest heeft een ander thema en deze avond was gekozen voor de liefde.
Op de flyer stond dan ook een prachtige Franse tekst over de liefde en een ieder die deze bij de ingang wist te vertalen zou gratis entree krijgen. Gelukkig stond ik al op de gastenlijst want van het vertalen zou ik het niet moeten hebben, maar ach we hebben allemaal onze zwakke punten zullen we maar denken..De hele zaal was prachtig aangekleed met natuurlijk een hoop rood en prachtige grote harten door de hele zaak.

Als eerste DJ van de avond stond Cleon Macnack te draaien en hij belichtte gelijk een heerlijke kant van het thema… Hij vulde de zaal namelijk met erg sexy klanken en wist de beentjes dan ook al flink van de vloer te krijgen. Cleon zorgde voor een erg sexy begin van de avond met zowel zijn muziekkeuze als uitstraling… Echt als een stralend middelpunt stond hij zelf ook lekker te genieten van zijn muziek en de manier waarop de zaal hiermee omging kan ik niet anders dan een prettig voorspel noemen…

Na Cleon werden de decks overgenomen door Lacroix. Voorheen één van mijn helden uit de oude N&W. Echt zo’n DJ waarvan je wist dat als hij draaide je avond eigenlijk niet meer stuk kon. Nou en geloof me hij was het nog niet verleerd.
Superlekkere set zette hij neer die niet alleen lekker van muziekkeuze was maar ook superlekker werd opgebouwd. Om maar weer in het thema te spreken: er werd duidelijk naar een hoogtepunt toegewerkt..Heerlijke muziek die je eigelijk alle kanten op stuurde… van lekkere ouwe bekende tot superlekkere gloedjenieuwe platen kwamen voorbij en er zijn dan ook weer een aantal ‘must haves’ aan ons lijstje toegevoegd.

Hoogtepunt!
Na Lacroix kwam voor mij het hoogtepunt van de avond en wel in de vorm van Miss Monica. Oke, ik ben misschien bevooroordeeld, maar de manier waarop zij er wederom voor zorgde dat iedereen die nog niet helemaal durfde toch echt helemaal LOS ging… hmmmmm subliem! Een lekkere stevige set met die zoals wij dat thuis noemen de echte Monica sound. Het is namelijk heel moeilijk om haar sound te omschrijven; het is een beetje van alles en nog wat, maar dat in zo’n supermix gegoten dat het geen rommeltje wordt. Voor mijn gevoel kan je het toch het beste omschrijven als superlekkere stevige tot aan techno oplopende beats. Maar het meest kenmerkende aan Monica vind ik toch wel die bassen… Bassen die je door je hele lijf aan voelt komen …. In een woord… HEERLIJK!

Als lekkertje na was Laidback luke in de line up gezet. Heerlijk hoe hij de set van Monica overnam en eigenlijk was wel al duidelijk dat deze avond gewoon weer helemaal geweldig was. Helaas waren mijn benen toch wel erg moe geworden van dit avondje dus ik heb niet zo lang van Luke kunnen genieten, maar als hij door is gegaan zoals hij begon dan maak ik me geen zorgen dat de diehards die wel bleven een superafsluiter hebben gehad.

Zoals jullie hebben gemerkt heb ik een superlekkere avond gehad in de grote zaal… wel zo lekker dat ik er niet eens aan toe ben gekomen om in de kleine zaal te kijken. En was dat niet de zaal waar mijn muziekkennis vorige aflevering danig werd bijgeschaafd??? Sorry, sorry maar de volgende editie ga ik er zeker weer bij proberen te zijn en dan ga ik gelijk in de kleine zaal neuzen wat de verrassing daar is voor mij.

Kuzzelssssssssssss Spangen

 

Share/Save/Bookmark