Home Redactie Partyreports SPODS – Now & Wow - zaterdag 16 oktober
SPODS – Now & Wow - zaterdag 16 oktober
Partyreports

Zul je altijd zien… Ga je een avond op pad zonder reporter toeters en bellen en wat denk je… wordt het gewoon zo’n ongelooflijke superavond dat je er alsnog een reportje over moet schrijven.

Rond middernacht kwamen we aan bij de N&W en na ons gemeld te hebben bij de gastenlijst bleken we er niet op te staan, maar ach…gelukkig stond er geen rij bij de kassa, dus hebben we maar gewoon een kaartje gekocht. De line up zag er namelijk zo geweldig uit dat we deze avond echt niet wilden missen.

Voordat we naar binnen konden, moesten we eerst nog even langs de portiers voor het detectiepoortje en fouilleren. Dit verliep wat rommelig aangezien er wel drie poortjes zijn, maar geen rij dus iedereen staat door elkaar te duwen voordat je bij de poortjes komt. Ook zou het misschien handig zijn om de dames direct een poortje toe te wijzen waar een vrouwelijke portier staat. Nu werd je namelijk door de vriendelijke meneer verzocht om in de andere rij te gaan staan (weer achteraan dus), zodat zijn collega mij kon fouilleren. Ach, ik ben de rotste niet dus heb ik die meneer mij maar gewoon laten fouilleren, want Spangen is wel goed maar niet gek; achteraan sluiten was geen optie.

Now

Zoals altijd stonden de DJ’s waar wij voor kwamen in de Now zaal, dus zijn we eerst de Wow en Superwow doorgecrost voordat we bij de Now aankwamen. De deuren van de Now waren echter nog dicht en bij navragen bleek dat de Now pas om 0.30 uur open zou gaan. Maar toen de Now zaal open ging was het dan ook wel gelijk feest. Jay le Noir stond al te draaien en dat was direct een feestje op zich. Lekkere stevige clubknallers met af een toe een oude bekende, kortom helemaal oké. Jay staat ook altijd te springen en te genieten van zijn eigen set, waar ik dan weer helemaal van sta te genieten. Echt zo cool om hem bezig te zien. Je ziet ook altijd dat hij duidelijk in de gaten houdt hoe de zaal reageert en daarop bijstuurt qua muziekkeuze. Echt een DJ dus die er staat voor zijn publiek.

Terug naar het Now & Wow gevoel

Om twee uur nam Benny het over en dat klonk bijna nog lekkerder. Echt een super platenkeuze en zo superstrak gemixt… hmmmm helemaal geweldig!
Volgens mij was Benny nog zijn verjaardag aan het vieren, want hij maakte er echt zo’n feest van dat ik voor het eerst op de nieuwe locatie weer het oude Now & Wow gevoel had…
Niet alleen qua muziek had ik weer dat gevoel, maar met alles. Iedereen was er namelijk voor een feestje en deed ook mee om er een feest van te maken.
Als afsluiter kwam Erik de Man en ook hij werkte mee aan het goede gevoel van de avond. Naar mijn idee had hij iets te veel electro in zijn set, maar verder was het helemaal geweldig en eigenlijk wilde ik dan ook niet naar huis. Maar ja, als men de lichten aan gaat doen is dat toch echt een ‘niet te missen hint’ dat het nu écht tijd is om naar huis te gaan.

Kortom, na maanden was eindelijk het N&W gevoel weer terug en daarvoor dank aan Jay, Benny, Erik en iedereen die dit feest heeft gemaakt!

Kuzzelssssss Spangen

 

Share/Save/Bookmark