Home Redactie Partyreports Dak gaat eraf bij Strandclub Wij
Dak gaat eraf bij Strandclub Wij
Partyreports

WIJ

Ondanks het slechte weer afgelopen zondag, ging toch het dak van Strandclub Wij af. Figuurlijk dan wel te verstaan, letterlijk leek me met het onheilspellende weer geen goed idee. Strandclub Wij was weer lekker volgelopen met party-minded Den Haag. De sfeer was daarom zeer uitbundig en de dansvloer de hele avond voller-dan-vol.


Traktaties

De traktaties van het mei-Wij-feest bestonden naast de overheerlijke bonbons, die op de helft van de avond werden uitgedeeld door zeer mooi geschminkte dames, uit: Chocolate Puma, 
DJ Richard en Arshad. Vocaal aanwezig zowel onstage als on the dancefloor was Mc David Goncalves, die samen met Chocolate Puma een geweldig optreden verzorgde.
De hele avond klonken de nieuwste maar ook vernieuwde danceplaten uit de boxen, waardoor de temperatuur behoorlijk steeg. Ook nog een persoonlijk kippenvelmoment bij "Who keeps chanching your mind" van South Street Player uit 1993. Gelukkig was het vrij eenvoudig even af te koelen in de buiten area. Hier kon je met vrolijke rokers nog een leuke babbel maken of even chillen op één van de vele aanwezige loungebanken.

Prima service
Ondanks de drukte aan de bar, had je toch snel je drankje te pakken. Het barpersoneel werkte dan ook keihard en was vrolijk en gezellig. Ook de heren van de beveiliging en de “glazenmeisjes” waren in opperbeste stemming. Dit is niet alleen kenmerkend voor de feesten van de WIJ, maar ook op normale dagen word je altijd vriendelijk en snel geholpen. Kortom de WIJ levert altijd een prima kwaliteit en een hele goede service. Het aftellen naar het WIJ-feest in juni kan beginnen.

CB
1 juni 2010

Share/Save/Bookmark