Home Redactie Partyreports Zon en Roog zorgen voor vrolijke drukte in Beachclub WIJ
Zon en Roog zorgen voor vrolijke drukte in Beachclub WIJ
Partyreports

Op zondag 31 mei jongstleden was het heerlijk zonnig weer en rond Beachclub WIJ was het een drukte van belang. Niet alleen de zon was hier de oorzaak van. DJ Roog zou later op de avond zijn opwachting maken en dat trok volle zalen. Zijn optreden was goed gepland door de organisatie. De volgende dag was het Tweede Pinksterdag en waren veel mensen vrij. Beachclub Wij pakte deze zondag weer lekker uit; zo werden vroege vogels getrakteerd op oesters en later op de avond werd het publiek geanimeerd door hele vreemde wezens met hele lange benen. Tijd om je te vervelen was er dus absoluut niet.

Gezellige en vrolijke avond
Normaal gesproken zijn de bezoekers van de WIJ-feesten tot in de puntjes verzorgd en aangekleed. Iedereen doet zijn best om er leuk uit te zien. Door het mooie weer werd dit extra benadrukt. Door de zon gebruinde koppies geven toch een extra dimensie en een vrolijker beeld.  Het was dan ook een hele gezellige en vrolijke avond. Dit werd versterkt door de lekkere club- en housebeats die DJ Roog, Arshad en Kevin K door de zaal lieten gaan. Deze voortreffelijke line-up zorgde vanaf een uur of 8 voor een overvolle dansvloer. De heren lieten de Haagse partyscene bewegen op de nieuwste en heetste housetracks. De klapper was de Roog versie van het alom bekende "Shed my Skin". Roog presenteerde deze houseklassieker vorige week op zijn eigen Housequake Festival op Aqua Best. Toen ging het publiek al uit zijn dak, afgelopen zondag werd dit nog een keer herhaald.

Geslaagd concept
Het is opvallend dat de Wij-feesten iedere maand een groot aantal bezoekers trekt en dat al jaren lang. Dit is echter geen toeval. Het concept met een goed deurbeleid, lekkere swingende muziek en de juiste aankleding spreekt het veelal Haagse publiek prima aan. Daarnaast zorgt Beachclub Wij iedere maand weer voor een extraatje in de vorm van iets lekkers (vers fruit, oesters), een act (steltlopers) of iets leuks voor de zintuigen (aroma-dj). Eigenlijk is ieder Wij-feest weer een verrassing. Wat zullen ze op 28 juni voor ons in petto hebben?

Cindyboy,
3 juni 2009.

    

Share/Save/Bookmark