Home Redactie Partyreports Housequake Beach Special blijkt kwaliteitsfestival
Housequake Beach Special blijkt kwaliteitsfestival
Partyreports

Vooraf kondigden oganisatoren Roog&Erick E aan dat de Housequake Beach Special op zaterdag 23 mei  op Aquabest een spectaculair minifestival zou worden. Achteraf kan ik stellen dat de BIG BOYZ woord hebben gehouden. Roog&Erick E schotelden de bezoekers een uitermate sfeervol kwaliteitsfeest op een werkelijk schitterende locatie voor. Het weer was grotendeels prima, de muziek super en de bezoekers waren relaxed en goedgemutst. Kortom Housequake Festival is zeer geslaagd!

 

housequake

Van kleinschalig strandfeestje tot compleet festival
De gastheren Roog&Erick E boden op deze zonnige zaterdag meer dan een strandfeestje. Het was een compleet festival met volop spektakel, entertainment en gezelligheid. Na binnenkomst door de poorten van Aquabest kwamen de bezoekers uit op een Oud Hollandse Kermis met een zweefmolen, een suikerspinkraam en meer leuke attracties. Verder waren er allerlei standjes met trendy  kleding, vrolijke zonnebrillen en andere hippe spulletjes. Ook de inwendige mens kwam niets tekort. Er was volop keuze voor een lekkere en gezonde hap, maar natuurlijk kon je ook een gewoon frietje met mayo krijgen. Ook konden de bezoekers zich vermaken met een goed gevulde en aantrekkelijk geprijsde picknickmand, aan de rand van het water was het heerlijk toeven op het romantische picknickkleed. Bij de food area was er Stand Up Comedy (o.a. Ramon Feelmich, Bram van de Velde en Johan van Gulik) en optredens van het Barbie DJ Team.

Housequake zorgt voor lachende gezichten
De aankleding was opperbest geregeld, zo was het enorme podium grotendeels op het water neergezet. Dit zorgde voor een extra dimensie. De dansvloer was dan ook vrijwel de gehele dag vol met happy partypeople met een brede glimlach op het gezicht. De line-up bestond naast gastheren Roog en Erick E uit Baggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano, Born To Funk en Greg van Bueren. Deze heren staan garant voor pompende beats en sfeervolle floorfillers. Dat is ze prima gelukt. Zelfs met enige regenval bleef het waterpodium overvol. De kwaliteit van het buitenfeest laat zich het best vertalen in de snelle reactie van de organsiatie bij de eerste lichte regenbui rond een uur of zeven. Razendsnel toverden de barmedewerkers honderden poncho's tevoorschijn en deelden die uit aan een ieder die er één wilde. Ook reden er mobiele uitdeelpunten over het festival om de bezoekers een poncho te geven en ze op deze wijze droog te houden. Dit is kwaliteit tot het gaatje.   

Plan geslaagd
Met een enorm waterpodium van tachtijg vierkante meter, een full colour 10-punts LED verlichting, vette graphics op grote schermen en meer audiovisueel geweld, wilden de Big Boyz Roog en Erick E wilden echt iets bijzonders neerzetten. Geholpen door het schitterende weer, een enthousiast publiek en een organisatie als een dijk, is dit plan meer dan geslaagd. Housequake festival 2009 is voor mij nu al een hit!

Cindyboy,
25 mei 2009.

Share/Save/Bookmark