Home Redactie Partyreports Openingsfeest Strandclub WIJ groot succes
Openingsfeest Strandclub WIJ groot succes
Partyreports

Een grote schare goed geklede en leuke mensen stonden afgelopen zondag vanaf half zeven in de rij voor Strandclub WIJ. Met nieuwe energie en nieuwe ideeën opende de trendy strandclub de deuren voor het nieuwe zomerseizoen.

wij

Grote belangstelling

Inmiddels is Strandclub WIJ al 6 jaar een begrip in Nederland en dat was te merken aan de grote belangstelling voor deze kick-off. Het was vooraf onduidelijk of er kaarten in de voorverkoop te krijgen waren. Daardoor werden er helaas enkele feestgangers teleurgesteld. Zij kwamen niet binnen en misten zodoende een enorm leuk, gezellig en hip feest. Bovenstaande was overigens het enige smetje op het verder goed georganiseerde feest. Drank, toiletten en garderobe waren allemaal makkelijk te bereiken en wachtrijen deden zich hier, ondanks de drukte, nauwelijks voor.

Enthousiast publiek

Tijdens het openingsfeest werd het complete WIJ-team voor dit seizoen gepresenteerd en draaide het voltallige team aan resident artists. Als extra werd het enthousiaste publiek getrakteerd op een Special Guest Appereance. De line up bestond uit een reeks aan talentvolle upcoming DJ's als Arshad, Fedor Limjoco, Noelle Richard, Mk en Mr. Laurenzo. Daarnaast zorgde Mc Lex Empress voor verbale ondersteuning en begeleidde Norman Soares de DJ's op percussie. Deze heren zorgden de hele avond voor een bomvolle dansvloer. Dat deden zij door lekkere zomerse dansbare house en techhouse door de luidsprekers te laten knallen. Het geluid was voor een strandclub overigens voortreffelijk!

The place to be

Strandclub WIJ is hard op weg de beste spot van Scheveningen en beste strandclub van Nederland te worden. Althans zo is strandclub WIJ de afgelopen vier jaar al bestempeld. Voor wie Strandclub WIJ nog niet kent; WIJ biedt alles in één; of het nu gaat om een besloten feest met activiteiten op het strand of gewoon lekker eten onder het genot van een heerlijk drankje, alles kan bij WIJ. Dit staat beschreven op de website van de populaire strandclub. Ik kan dat alleen maar beamen en kijk mede daarom al uit naar het volgende feest.

Cindyboy,

30 maart 2009.

Share/Save/Bookmark