Home Redactie Partyreports 2 Jaar Las Palmas.
2 Jaar Las Palmas.
Partyreports

Vrijdagavond 3 september en de eerste dag van het verjaarsweekend van de Las Palmas. We weten allemaal dat wie jarig is trakteert, maar de Las Palmas trakteert wel heel erg lekker met een line up van Edwin Bazen, Secret Cinema en James Ruskin.

Er was voor aanvang van het feest een boekpresentatie geweest zoals te lezen is in het report van Liza en mede daardoor was het al lekker druk toen wij om 23.30 binnenkwamen. Zoals altijd is het binnenkomen in de Las Palmas al erg prettig omdat er nooit een vervelende sfeer hangt. De gastheren en dames zijn hun naam echt waard en ook bij de kassa loopt het altijd lekker door. Mocht er weleens een oponthoud zijn dan heb je in ieder geval al het plezier van de muziek die je al tegemoed komt. Zoals ook deze vrijdag

Resident als starter
Edwin Bazen stond bij binnenkomst de zaal te vermaken met een lekkere stevige technoset. Werkelijk om je vingers bij af te likken zo geweldig was dit en dit was nog maar het begin van de avond. Edwin stond de hele set met een glimlach van oor tot oor te genieten van zijn eigen set en de reacties die hij bij het publiek opriep. Werkelijk de hele zaal ging al helemaal uit zijn dak en dat terwijl het nog niet eens 24.00 uur was. Zelf heb ik Edwin al meerdere keren gehoord, maar ik kan niet anders dan opmerken dat deze jongen duidelijk aan het groeien is in zijn vak en dat ik denk dat hij weleens een echte technoheld kan gaan worden.

Live act
Rond een uurtje of half 2 werd het tijd voor Edwin om af te gaan ronden en gaf hij het podium over aan Secret Cinema. Deze werd door MC P-Phall aangekondigd en met luid applaus onthaald. Ik vind het vreselijk knap om te zien dat iemand live zoveel lekkere technotunes uit zijn laptop kan toveren. Ook tijdens deze set ging het publiek flink uit zijn dak, maar zelf vond ik het af een toe een beetje te rustig. Een technoavond wil ik eigenlijk alleen maar doordansen op beukende bassen en dat miste ik wel een beetje. Maar nogmaals een prima set en superknap dat iemand dit uit zijn laptop krijgt, terwijl ik al blij ben als ik een reportje uit mijn laptoppie kan toveren.

Als afsluiter van de avond stond James Ruskin geprogrammeerd. Deze DJ had ik zelf nog nooit horen draaien, maar ik moet zeggen dat ik het een aangename verrassing vond. Heerlijke stevige techno, zonder eentonig te worden. Wat ik altijd zo opvallend vind aan technoavonden in de Las Palmas is dat het altijd van begin tot eind flink vol is. Geen leegloop rond een uurtje of vier wat je nogal eens ziet in clubs, maar gewoon van begin tot einde iedereen aan het feesten en doorgaan met dansen.

Ook vind ik het een erg prettig gevoel dat de mannen van de beveiliging regelmatig een rondje door de zaal lopen en altijd wel een oogje in het zeil houden. Maar dit allemaal zonder hinderlijk aanwezig te zijn of de bezoekers het gevoel te geven in de gaten gehouden te worden.

Kortom een heerlijke avond vooral omdat er deze avond een ware DanceVenue delegatie aanwezig was om al mijn positieve verhalen vanuit de Las Palmas nu eens te bevestigen ;-)
DJ Sunshine, JFK, Samantha, Liza, Roel, Toet en vriend ik heb weer een geweldige avond gehad dus op naar het volgende technofeestje in de Las Palmas, waar we dan natuurlijk een nog grotere dancevenue meeting zullen houden…

Kuzzels Spangen

 

Share/Save/Bookmark