Home Redactie Partyreports Een lang weekend Las Palmas…deel 1
Een lang weekend Las Palmas…deel 1
Partyreports

Zaterdag 28 augustus, en het begin van een lang weekend Las Palmas! Rond een uurtje of twaalf afgereisd naar Rotterdam met erg veel zin in een leuk feestje en zo te zien aan de line up zou dat wel goed komen. DJ Dame, Soul Provider en Jeroenski stonden op het programma om ons een lekker dansavondje te bezorgen, dus ik had er zin in…

Bij binnenkomst stond DJ Dame de zaal al flink warm te draaien met lekkere stevige club. Op dat moment was de zaal nog niet echt vol, maar dat veranderde snel gelukkig.
Zoals velen wel weten ben ik een echte fan van DJ Dame, maar ik vind het vooral zo gaaf om te zien hoe ze zelf ook staat te genieten van de reacties van het publiek op haar set. Echt, DJ Dame is dan niet de grootste in lengte, maar wel groot in sets en vermaak van de zaal. Het werd voor haar ook een lang weekend Las Palmas, want zondag kon iedereen nogmaals van haar genieten tijdens Betty Ford Clinic.

Om twee uur was het tijd om de decks over te dragen aan Soul Providers. Deze uit Chicago afkomstige DJ en producer werkt regelmatig in Nederland en nu dan eindelijk ook eens in mijn favoriete club. Een hoop goeds gehoord van deze DJ dus Spangen was er klaar voor, zeker na de voorgaande set. Het overnemen van de set verliep naadloos en de muziek bleef dus heerlijk. Deze DJ maakte er muzikaal een echt feestje van, lekkere vrolijke muziek die hij stevig de zaal in liet komen. De duidelijk zwangere MC Lex Empress moest af en toe zelfs even een stapje terugdoen, omdat de kleine MC wel heel erg mee zat te springen ;-)
Alleen vond ik het wel jammer dat hij minder oog had voor het publiek en er zo weinig ruimte was voor interactie.

Om vier uur werd het overgegeven aan Jeroenski en die nam het goede werk van DJ Dame gelukkig weer goed over. Lekker knallen en een feest bouwen met zijn allen, alleen was Spangen na een erg lange dag erg moe en aangezien ik zondag weer verwacht werd te pieken hebben we er een vroegertje van gemaakt.

Partygreetz,

Spangen

Share/Save/Bookmark