Home Redactie Partyreports Een lang weekend Las Palmas…Betty Ford Clinic!!!!
Een lang weekend Las Palmas…Betty Ford Clinic!!!!
Partyreports

Logo Las PalmasBetty Ford Clinic, de afkickkliniek voor de ‘rich and famous’ heeft nu sinds bijna een jaar een afdeling in Rotterdam. In de Las Palmas kunnen elke laatste zondag van de maand de gay and addicted people terecht om een laatste shot Dance te halen. Eigenlijk wilde ik al maanden eens een keer op dit feestje gaan kijken, maar ja toch was er steeds iets wat mij tegenhield…. Gevoelsmatig had ik zoiets van ‘wat moet ik op een gayfeestje…..’ Iedereen vertelde mij dat het geen echt homofeest was en dat iedereen er welkom was, dus vandaar nu mijn vuurdoop.

Bij binnenkomst worden de patienten opgewacht door een aantal verpleegkundigen die je direct een shot toedienen. Een listig uitziend oranje drankje wordt met een injectiespuit in je mond gespoten en dan kan het feest beginnen! Het was voor mij wel een erg lekker weekend want ook op zondag kon ik weer gaan genieten van DJ Dame en Miss Monica, dus ik was er klaar voor.

DJ Dame stond net als zaterdag weer een superset te draaien waar iedereen dan ook erg enthousiast op reageerde. DJ Dame, die zich voor de gelegenheid had uitgedost als een echte Diva, stond duidelijk zelf ook weer te genieten. Ook muzikaal gezien een duidelijk andere avond dan zaterdag… voornamelijk vrolijke clubklanken vulden de zaal met af en toe een lekkere dance classic. Maar de nadruk lag op vrolijk, dansbaar en gezellig.

Rond een uurtje of negen, gingen de dames Dame en Monica back-to-back draaien. Zelf had ik dit al eerder meegemaakt en ik vond dat een ware verrassing: twee DJ’s met zo’n totaal andere muziekvoorkeur die samen zo’n superset kunnen neerzetten. Petje af! Ook hierop reageerde de inmiddels flink volgelopen zaal erg enthousiast. Menig keer hoorde je het publiek meezingen of joelen… vooral bij de wat oudere platen.

Rond een uurtje of half 11 nam Monica het roer over, gekleed in een krijtstreep kostuum compleet met hoed, rode diamanten ringen en haar nagels in bijpassend rood gelakt begon zij aan haar haast crimineel lekkere set. Ook Monica wist een lekkere mix te maken van haar eigen wat stevigere sound gecombineerd met vrolijke clubklanken en zelfs 80’s platen

Wat ook erg cool was, was dat de dames ondersteund werden door een percussionist die met zoveel bezieling stond te trommen dat je daar kippenvel van kreeg. Ook de ondersteuning van de lady MC’s Bunty en Jessy K was weer een ware aanvulling van de avond.

En dan de dansers…. Pffffff, wat een vreselijk goede shows gaven zij weg!
Meerdere shows gedurende de avond, waarvan de meeste wat meer op de achtergrond plaats vonden, waardoor je er gewoon van kon genieten zonder zelf uit je dansen gehaald te worden. Maar rond een uurtje of half 12 hadden ze een wel hele speciale act in petto.
Betty zelf werd door de dansers meegenomen op het hoge podium en daar werd zij geblinddoekt door de dansers omringd. Tijdens de act ontdeed Betty zich van haar jurk waaronder een tijgerprint catsuit zat. Daarna kreeg zij een ode van alle dansers met als hoogtepunt toch wel de show van Rogier en Danielle die samen een dansshow neerzetten die in Las Vegas echt niet zou misstaan. Stoom kwam van het podium af en het was al zo warm.
Na de act ging Monica nog even door met haar set en knalden de pannen weer gewoon van het dak.

Kortom ik kan niet anders dan zeggen dat ik verslaafd ben geraakt aan de Betty Ford Clinic. Wat ik als homofeest had verwacht is gewoon een superleuk feest, waar iedereen even welkom is. Er wordt niet gelet op geaardheid en iedereen wordt in zijn feestwaarde gelaten. Echt een superfeest om je weekend mee af te sluiten!

Kuzzels van een vermoeide Spangen

Share/Save/Bookmark