Home Redactie Partyreports Burn Baby Burn 31 Juli
Burn Baby Burn 31 Juli
Partyreports

Na een week waarin nu eens niets te klagen viel over het weer, konden wij ons op gaan maken voor een Burn Baby Burn party in de Las Palmas.
Dit feest staat altijd wel garant voor een topavond, maar deze avond verwachtte ik er helemaal flink wat van, met een line up om van te smullen en iedereen in de vakantiemood kon het niet misgaan dacht ik zo.

Bij binnenkomst werden we weer vriendelijk door het portiers doorgelaten. Dit mag weleens gezegd omdat ik vind dat sommige portiers nog steeds gewoon uitsmijters genoemd moeten worden. Altijd mopperend en geen lachje kan er van af… zo niet in de Las Palmas, deze mannen en vrouwen hebben met name de functie van gastheer/dame en op het moment dat het niet helemaal loopt zoals gewenst grijpen ze in. Ook bij het fouilleren, altijd netjes vragen of ze in je tas mogen kijken. Kortom zoals het eigenlijk hoort.

In de grote zaal aangekomen stond Jeroenski zijn draaikunsten al te vertonen en hij deed dit duidelijk in de geest van het thema van de avond. Hij draaide vanaf het begin van de avond gewoon alvast lekker door zodat de temperatuur in ieder geval niet kon zakken. Erg lekkere stevige clubmuziek, waar ondanks dat het nog niet druk was flink op werd gedanst. Jeroenski voelt heel goed aan in welke stemming het publiek is en waar het naartoe gebracht wil worden. Erg goede interactie altijd en hij straalt zo vreselijk veel plezier uit in zijn set. Het is altijd duidelijk merkbaar dat deze jongen het zelf ook nog steeds een feestje vind om een topset neer te zetten en zo zijn publiek te vermaken.

Rond 1 uur nam DJ Dame het roer over, de zaal werd ondertussen flink voller en de temperatuur was ook niks mis mee. Zoals bij sommige wel bekend ben ik een groot fan van DJ Dame, maar deze avond bleek maar weer eens waarom, en dat ik duidelijk niet de enige ben. Vanaf de eerste plaat die zij opzette voelde je gewoon dat de zaal helemaal los zou gaan. En ik denk dat zij dit zelf ook voelde want eigenlijk kreeg zij vanaf dat moment helemaal vleugels…. Heel de zaal ging vreselijk uit hun dak en echt iedereen genoot duidelijk van deze Haagse ster. Het was een super, lekker opgebouwde set, waarin je aandacht en danszin geen moment verslapte en het werd duidelijk dat rookmelders geen overbodige luxe zijn, aangezien het stoom er vanaf kwam…. Steaming hot deze set!

Om een uurtje of 3 kwam Miss Monica de zaal nog verder op stoom brengen. Nog steviger knalde zij de muziek erin en iedereen ging nog verder op in het feest.
Zo kan je ook de hele avond het best omschrijven … als een groot feest waar iedereen van deel uitmaakte. Alles was gewoon goed, niet te druk, maar druk genoeg, supermuziek, topsfeer, kortom zo hoort een feestavond te zijn.

Na een uurtje beukende beats van Miss Monica nodigde zij DJ Dame nog even uit om een samen met haar een set neer te zetten. En dat was voor menigeen helemaal het hoogtepunt van de avond. Het is zo cool om te zien hoe deze twee dames met een volledig andere draaistijl, zo vreselijk goed op elkaar in kunnen spelen. Echt een lust voor oog en oor, twee vrouwen die zo opgaan in het vermaken van hun publiek en daar dan zelf nog harder van genieten, helemaal oke.

Toen Monica dan ook de set ging afsluiten was de temperatuur opgelopen tot die van boven het zomercarnaval uit en was iedereen wel weer toe aan een kort slaapje en dan weer lekker een paar daagjes zon, zee en strand om bij te komen van deze dansmarathon.

Knuffels, Spangen

Share/Save/Bookmark