Home Redactie Partyreports Las Palmas Burn Baby Burn 26 juni
Las Palmas Burn Baby Burn 26 juni
Partyreports

Eindelijk weer eens een avondje Las Palmas en dan gelijk een knalavond voor de boeg. Franse invloeden kwamen de LP bezoeken en ik was wel in voor een multicultureel avondje. De Line up deed een geweldig feest verwachten en daarom waren we ook met 3 dancevenue reporters/fotograven op pad gegaan, want zoveel kan die kleine Spangen echt niet handelen. Dus na een duo report met JFK vanuit de Asta, nu een trio-report vanuit Rotterdam

Logo Las PalmasEindelijk weer eens een avondje Las Palmas en dan gelijk een knalavond voor de boeg. Franse invloeden kwamen de LP bezoeken en ik was wel in voor een multicultureel avondje.

De Line up deed een geweldig feest verwachten en daarom waren we ook met 3 dancevenue reporters/fotograven op pad gegaan, want zoveel kan die kleine Spangen echt niet handelen. Dus na een duo report met JFK vanuit de Asta, nu een trio-report vanuit Rotterdam. Rond half 1 kwamen wij aan en tot onze verbazing was er helemaal geen rij, en dat met deze line up. Daardoor waren we natuurlijk wel in 2 minuten binnen en kon het feest beginnen. Binnen was het ook nog niet druk, dus ik maakte even een beetje zorgen.

Burn Baby Burn 26 juni Las PalmasOnze Haagse DJ Dame stond geboekt om de avond af te trappen en dat deed ze met veel verve. Deze dame is dan misschien niet de grootste in centimeters, maar wat een sound en sfeer maakt zij zeg. Het is met recht klein maar fijn. Jeetje, wat een feest was het al bij binnenkomst. Het is ook erg leuk om te zien hoe geconcentreerd zij haar set staat te draaien, maar altijd precies aanvoelt wat het publiek wil. Zo ook vanavond had heel de zaal, die gelukkig tegen het eind van haar set voller liep, het vreselijk naar hun zin tegen de tijd dat David Guetta zou gaan draaien. De zaal was rond 2 uur lekker vol gelopen en dat doet de sfeer natuurlijk ook altijd weer goed.

Burn Baby Burn 26 juni Las Palmas
Rond 2 uur nam David het dan over en daar was een groot gedeelte van de gasten voor gekomen. Echt vanaf plaat 1 was de sfeer nog meer omhoog geschoten en knalde werkelijk het stucwerk van de muren. Vooral toen hij wat nummers van zijn vorig jaar uitgebrachte compilatie CD ‘F*** me I’m famous’ draaide kreeg hij de menigte helemaal aan het springen, En bij ‘Are you gonna go my way’ van Lenny Gravitz kwamen de pannen echt van het dak. Iedereen stond te springen, te fluiten en te juichen. Deze jongen is echt synoniem voor FEEST!
Burn Baby Burn 26 juni Las PalmasAf en toe zag je hem ook de zaal in kijken met een glimlach van oor tot oor of hij zeggen wilde “lachen zeg dat ik die zaal zo mee krijg�
Kortom om 4 uur toen zijn set ten einde liep vonden zowel David als de zaal dat erg jammer, maar we hadden Martin nog tegoed.

Burn Baby Burn 26 juni Las PalmasMartin Solveig, bij de meeste bekend van zijn single ‘Rocking music’ en het project dat hij samen heeft gedaan met Bob Sinclar, genaamd ‘africanism’, waaruit vervolgens de single ‘Edony’ is voortgekomen.
Martin nam rond 4 uur zoals gezegd de decks over van David en dat was best een zware taak. De sfeer zat er zo goed in en dat moet natuurlijk doorgezet worden. Nou, dat lukte wel, mede dankzij de visuele ondersteuning die door de dansers werd verleend tijdens zijn opkomst. Een opstelling van douches waar de heren en dames dansers een act onder deden, zag er erg cool uit. Vooral Rogier zag er erg OKE uit.
Burn Baby Burn 26 juni Las PalmasMartin draaide echt een lekkere set met helaas het afbouwmoment, dat aangeeft dat zometeen toch echt de lichten aan gaan.

We wilden eigenlijk helemaal niet weg, en moesten echt voor de schoonmakers uit naar buiten geveegd worden.
Kortom een superavond die in de boeken kan bij het rijtje ‘leukste feesten’, en die een overall cijfer 9.5 verdient.

Kuzzzzzzzzz PP, DJ Sunshine en Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer informatie over Club Las Palmas is terug te vinden op www.club-laspalmas.nl

Share/Save/Bookmark