Home Redactie Partyreports Soul Punkers On Discospeed in de N&W
Soul Punkers On Discospeed in de N&W
Partyreports

19 Juni, klaar voor een avondje SPODS (Soul Punkers On Discospeed) in de N&W. Het thema in de Wow is normaal niet zo mijn ding, maar de line up in de Now zag erop het eerste gezicht veelbelovend uit. Spangen was dus zo over te halen om dan toch maar een dansje te gaan wagen. Rond 0.00 kwamen we aan bij de N&W om een avondje goed te gaan feesten.

Soul Punkers On Discospeed in de N&W19 Juni, klaar voor een avondje SPODS (Soul Punkers On Discospeed) in de N&W.
Het thema in de Wow is normaal niet zo mijn ding, maar de line up in de Now zag erop het eerste gezicht veelbelovend uit. Spangen was dus zo over te halen om dan toch maar een dansje te gaan wagen. Rond 0.00 kwamen we aan bij de N&W om een avondje goed te gaan feesten.

Soul Punkers On Discospeed in de N&WAlles verliep keurig bij de gastenlijst, en we waren binnen 5 minuten binnen en het feesten kon bijna beginnen. Maar eerst moest Spangen haar “persvergunningen� gaan regelen. Als je als reporter op de lijst staat dan mag je, als dit is aangevraagd, je camera meenemen. (anders zijn camera’s verboden!!!)

Soul Punkers On Discospeed in de N&WIn de Now stond Victor Coral te draaien, zijn draaikunsten zijn me bekend omdat hij onder andere resident is in de LP. Wat heel erg jammer was, was dat Victor de avond moest aftrappen, want normaal zet hij een zaal flink op zijn kop. Deze keer draaide hij ook wel erg lekker, maar hij was wel duidelijk een avond aan het opbouwen en dat vond ik jammer bij zo’n goede DJ.

Soul Punkers On Discospeed in de N&WIn de Wow was Soul Punkers On Discospeed begonnen, zoals al eerder gezegd niet echt mijn ding aangezien er, zoals het thema doet verwachten, heel veel oude disco voorbij komt. En dan wel oude disco in de breedste zin van het woord, van Michael Jackson tot Divine, alles komt voorbij. Allemaal bekende deuntjes, maar ik wil niet zoveel in het verleden blijven hangen, dus ben ik hier maar heel even geweest. In de superwow werd veel R&B achtige muziek gedraaid dus voor ieder was er wat wils op deze zaterdagavond.Soul Punkers On Discospeed in de N&W

Om 2 uur, toen de zaal ondertussen lekker opgewarmd was, werden de decks overgenomen door Brain S. Helaas viel toen de sfeer eigenlijk heel snel dood. Het opzwepende dat Victor aan het eind van zijn set neerzette werd direct een stuk minder en eigenlijk kreeg ik meer een lounge gevoel dan een clubsfeer. Soul Punkers On Discospeed in de N&WHeel veel breaks zaten er in de set en ook de platen keus was niet echt lekker in mijn straatje. Ik denk dat een DJ als Brain S heerlijk een avond kan starten of sluiten, maar tussen 2 en 4 willen de partypeeps die in de clubs komen gewoon gepakt worden door de muziek en lekker los gaan gaan op de beats. Helaas waren er meer mensen met dit idee, want richting einde van de set waren er al meerder mensen naar andere zalen gegaan of zelfs naar huis.

Soul Punkers On Discospeed in de N&WOm 4 uur nam Lucien Foort het (gelukkig) over en begon hij direct weer met een opbouw naar een lekkere stevige house set en kwam ik toch weer aan een dansje toe ;)

Kortom een duidelijk mindere avond in de nieuwe Now & Wow en niet alleen voor Spangen maar iedereen die ik sprak dacht er net zo over. Het lijkt alsof het publiek toch niet zo klakkeloos het oude concept pikt van de N&W. Ik denk dan ook dat er in de maanden juli en augustus flink wat aan de line up moet gebeuren anders kost het deze wereldclub erg veel publiek en dat is toch wel het laatste wat wij willen.

Zie de website van de Now & Wow voor meer info over deze club.

Share/Save/Bookmark