Home Redactie Partyreports Extrema outdoor 2008
Extrema outdoor 2008
Partyreports
Image Na een week van zonnedansjes maken om de weergoden gunstig te stemmen ,is het dan uiteindelijk toch zaterdag 19 juli geworden... een 1 blik door de gordijnen doet mij de moed een klein beetje in de schoenen zakken want hier komt het water met bakken naar beneden!!! Nog even de weersvoorspellingen voor Eindhoven/Best checken, ook deze geven zeer slecht weer op!

Maar ja Extrema is HET feest waar ik al maanden naar uitkijk dus dan maar mijn kaplaarzen aan, poncho in de tas en droge kleding voor op de terugweg en het feest kan beginnen!!

Nou dacht ik eigenlijk dat alleen Ikea Delft voor file problemen zorgde, maar nee hoor... ook Ikea Son en Breugel zorgde voor een oponthoud van 45 minuten... en dat terwijl ik in die laatste kilometers naar Aquabest toe steeds meer zon door de wolken zag komen en mijn festivalgevoel nog meer begon te stromen.

Uiteindelijk om 2 uur op het terrein aangekomen en na de tas in de lockers achtergelaten te hebben muntjes scoren en het terrein verkennen.

Het viel me al gelijk op dat het terrein wat anders opgebouwd was dan vorig jaar, maar het zag er weer geweldig uit!! Wat een klus moet het zijn om het er zo uit te laten zien.. hulde alvast voor alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. Gelukkig heeft de organisatie ook voor extra overkappingen gezorgd mocht het gaan regenen. Daarnaast zouden er gratis poncho's uitgedeeld worden aan alle feestgangers. Genoeg mogelijkheden om te schuilen dus.

De eerste plek waar we bleven hangen was Mixed waar op dat moment Claude Vonstroke stond te draaien.. ik had nog nooit van deze jongen gehoord, maar wat hij draaide klonk wel erg lekker. Het was nog niet zo heel erg druk op het terrein, maar vol genoeg om te kunnen dansen en het gezellig te hebben.

Van Mixed langs alle andere tenten op weg naar LakeSide waar Patch Park net aan zijn set was begonnen.. Normaal is Progressive niet mijn ding, maar dit klonk wel erg lekker!! Zoals voorgaande jaren was Lakeside onder een grote parasol opgebouwd wat een heerlijk intiem sfeertje geeft. Ook de waterpartij die voor de DJ booth naar beneden kwam gaf een lekker zomers sfeertje.

Om 5 uur zou Mr Morillo gaan beginnen op Future Funk en dat wilde ik niet missen... Bij aankomst begon mijn held net te draaien en wat hij aan platen op de decks neerlegde zorgde er wel voor dat mijn voetjes aardig los kwamen. Jammer dat het geluid niet zo hard stond maar verder absoluut niets te klagen. Alhoewel.. waarom viel dat ene heftige buitje nu precies op dit moment???

Door al dat dansen krijgt een mens honger en ook daar was voldoende op gerekend... Lieve mensen voor een twijfelaar als ik was er weer veel te veel lekkers te krijgen!! Maar de uiteindelijke keuze voor mijn broodje was een goede... hmm heerlijk

Aangezien we toch op het foodplaza rondliepen zijn we maar gelijk de techno tent ingegaan waar Josh Wink net was begonnen. Goede genade wat maakte die man er een feest van!! Echt niet te geloven hoe hij de tent op zijn kop zette met lekkere droge techno beats!! HELEMAAL TOP. Bij deze is hij dan ook uitgeroepen tot 1 van mijn helden van de dag.

Als afsluiter wilde ik wel heel erg graag naar Remy. Deze oude rot heeft mij altijd al kunnen bekoren en deze set bewees hij maar weer eens dat hij nog makkelijk meekan... pffff wat een meesterlijke set zette hij neer, helemaal de afsluiter die ik nodig had om mijn vermoeide festivalbenen nog 1 laatste dansje te laten maken.

De closing van Rene Amesz heb ik eigenlijk alleen met het naar de auto lopen meegekregen, aangezien mijn benen echt een paar centimeter waren gekrompen van het lopen en vooral dansen.

Heb ik nu echt geen op of aanmerkingen?? Ja hoor!!! De dames en heren van de organisatie verdienen een lintje voor het perfecte feest. Iedereen op het terrein hielp mee om er een feestje van te maken!! HULDE

Enne tot volgend jaar!!! Spangen
Share/Save/Bookmark