Home Redactie Partyreports Marco Corola and Paul Hazendonk rock Club Las Palmas
Marco Corola and Paul Hazendonk rock Club Las Palmas
Partyreports
Ik was wel een beetje nieuwsgierig naar de drukte van deze avond want er waren tenslotte al de nodige goede feesten geweest op vrijdag en zaterdag en vanwege het feit dat bijna iedereen maandag vrij zou zijn stond er natuurlijk ook voor deze zondag een hoop op de party agenda van de diverse gerenommeerde Nederlandse clubs. Maar goed, drukte of niet, IK zou het zeker weer naar mijn zin krijgen!

Logo Las PalmasLekker weer een technofeestje in de Las Palmas dus voor mij stond het al een tijdje vast wat ik in het Pinksterweekend zou gaan doen. Het zou een avondje Marco Corola en Paul Hazendonk worden en ik was dan ook in een erg goede bui met hele grote verwachtingen van huis gegaan. Wel een beetje nieuwsgierig naar de drukte want er waren tenslotte al de nodige goede feesten geweest op vrijdag en zaterdag en vanwege het feit dat bijna iedereen maandag vrij zou zijn stond er natuurlijk ook voor deze zondag een hoop op de party agenda van de diverse gerenommeerde Nederlandse clubs. Maar goed, drukte of niet, IK zou het zeker weer naar mijn zin krijgen!

Marco Corola and  Paul Hazendonk rock Club Las PalmasRond een uurtje of 12 kwamen we binnen en Paul Hazendonk had al achter de ‘wheels of steel’ plaatsgenomen. Op het moment van binnenkomst was het nog niet zo heel druk in de club maar dit veranderde snel want binnen een half uurtje was de grote zaal al weer gezellig gevuld met veel bekende maar ook onbekende gezichten. Gelukkig zijn er in Rotterdam en omgeving dus inderdaad genoeg Technoliefhebbers die de weg naar ‘onze’ Las Palmas weer gevonden hadden. Alleen hoorde ik wel een klacht want het schijnt dat er tijdens dit technofeest te weinig dames aanwezig waren [leek bijna wel een bachelor party volgens de heren], dus meiden, kom op trek je technotopje uit de kast en kom het gewoon een keer proberen…jullie zullen er echt geen spijt van hebben ;-)

Marco Corola and  Paul Hazendonk rock Club Las PalmasZoals gezegd, Paul Hazendonk opende deze avond. Op koninginnenacht met Rush draaide deze jongen een uurtje en toen vond ik het al erg lekker, maar deze avond kregen we drie uur de tijd om de draaikunsten van deze jonge DJ aan te horen. Ik moet zeggen dat ik wederom zeer aangenaam verrast werd. Van begin tot eind een erg lekkere toegankelijke set, die uitnodigde tot simpelweg heerlijk dansen. Zelfs mensen die niet echt ‘into techno’ waren vonden het erg lekker omdat het gewoon lekker hard was. Hard jazeker, maar wel dansbaar, en dat is altijd wel een lekkere combi. Paul is dan wel erg jong maar heeft duidelijk in de gaten hoe hij zijn zaal mee kan krijgen en doet dat met zo’n plezier dat dit op zich weer een plezier is iom naar te kijken. Er zit een lekkere opbouw in zijn toch wel stevige set, maar is zoals eerder opgemerkt lekker dansbaar.

Marco Corola and  Paul Hazendonk rock Club Las PalmasOm twee uur was het tijd voor Marco Corola. Deze Italiaanse techno-held nam de decks over en na even een beetje afgebouwd te hebben ging hij vervolgens weer vol gas door. Ik durf het bijna niet meer te zeggen , maar ook deze set liag zo lekker in de oren dat ik gewoonweg niet kon ophouden met dansen en voordat ik het goed en wel in de gaten had was de avond al weer omgevlogen. Marco zette een lekkere set neer terwijl hij ook duidelijk in de gaten had wat er in de zaal allemaal afspeelde. Continu die wisselwerking tussen hem en het publiek – lekker! Even de muziek laten inzakken om dan op geleide van de zaal de bassen er weer volop in te laten knallen, gegarandeerde kippevel dus!

Ik kan dan ook niet anders dan tot de conclusie komen dat de techno feestjes van onder andere MAW van een superhoog nivo zijn en ik er eigenlijk geen een van wil missen. Kortom een dikke 9 voor deze avond met een supergroot dankjewel aan Paul en Mille Gracie aan Marco.

Spangen gaat haar technotopje wassen voor het volgende feest ;-)

Kuzzzzzzzzzzzzz

Spangen

Meer informatie over Club Las Palmas is terug te vinden op www.club-laspalmas.nl

Share/Save/Bookmark