Home Redactie Partyreports
Partyreports
Dominator Festival - Maze of Martyr
Partyreports
9200000078953210Dominator Festival is al jaren wereldwijd hét nummer 1 hardcore festival en staat als vaste prik in de agenda van de trouwe hardcore liefhebbers. Inmiddels uitgegroeid tot een festival met 7 stages, vertegenwoordigd Dominator vrijwel alle kanten van de hardcore scene en trekt al jaren 50.000 bezoekers per editie.
Lees meer...
 
Toffler presents Luigi Madonna
Partyreports
Daar gaan we een mooie avond tegenmoet. Eerste keer Toffler en dan ook nog eens met Luigi Madonna. Wat kan iemand nog meer willen op haar vrijdagavond? Onder normale omstandigheden zou ik thuis zitten met een brak hoofd om uit te rusten van studentenavond op het Plein, maar vandaag niet! Al een tijdje keek ik hiernaar uit. Luigi Madonna. Een regelrechte drumcode-held. Nog niet zo lang geleden had ik hem ook nog gezien op ade, maar dan in de Gashouder op Awakenings Drumcode. Ook een perfect geslaagd avondje en dan nu weer. Ik kan mezelf zonder twijfel een bofkont noemen. Totdat we de trein missen. Helaas.
Lees meer...
 
Strandclub WIJ opent spectaculair
Partyreports
wijAfgelopen zondag begon voor de Scheveningse Strandclub WIJ het zomerseizoen. De populaire hotspot liet dat niet stilletjes voorbij gaan, maar opende met een Grand Opening. Een rode loper, oesters, champagne en een vette line up. De WIJ trok alle registers open om het publiek een topavond te bezorgen.
Lees meer...
 
WOOFERLAND 2014; een knaller van jewelste!
Partyreports
woofOp zaterdag 30 augustus vond de 11e editie van Wooferland plaats. Dit festival biedt het aanwezige publiek de allereerste house- acid- en techno tracks. Zo’n 5000 Woofers gingen uit hun dak in the House of Love, the House of Energy of in the House of Freestyle. Onder andere Billy Nasty, Jurgen, Miss Djax en Tom Harding bedienden de decks en deden dat tot in de puntjes. De sfeer was voortreffelijk en het weer geen spelbreker. Kortom Wooferland 2014 was een topper!
Lees meer...
 
Dancefair 2014; Listen. Learn. Get inspired!!
Partyreports
Dancefair_2014Afgelopen weekend, op 15 en 16 februari, vond het jaarlijkse Dancefair evenement plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook het derde jaar van dit grootse evenement was sold out. Ondanks het korte bestaan lijkt het alsof Dancefair er al altijd is geweest en is niet meer weg te denken uit de wereld van DJ’s en producenten.  Dancevenue nam een kijkje.
Lees meer...