Home Redactie Specials Grote Cloud 9 Music BV voorjaars winactie
Grote Cloud 9 Music BV voorjaars winactie
Specials

cloudCloud 9 Music BV is de kou zat en verlangt naar de eerste warme zonnestralen van het voorjaar. Als opwarmer voor een zonnig 2013 stelt het entertainmentbedrijf uit Amsterdam  verschillende supergoede compilaties beschikbaar voor de grote Cloud 9 Music BV voorjaars winactie. Wat te denken van de splinternieuwe verzamelboxen HARDCORE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013, TRANCE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013 en HARDSTYLE THE ULTIMATE COLLECTION - VOLUME 1. 2013. Wil jij een exemplaar? Doe dan mee! 

 

Cloud 9 is gestart op 1 december 2004. Het is een entertainmentbedrijf dat een variatie aan muziek uitbrengt: van pop tot dance, en van kidsmuziek tot urban. De laatste jaren heeft Cloud 9 Music meer dan 10.000 masterrecordings verkregen, maar ook vertegenwoordigt Cloud 9 Music meer dan 200 componisten en prestigieuze uitgeverijen als Chrysalis. Verder heeft de entertainer meer dan 1.000.000 compilaties in Nederland verkocht en zijn wij de uitgever van meer dan 1.000 top 100 hitsingles!

Wil jij kans maken op 1 van de 3 verzamelcompilaties? Stuur dan het antwoord op onderstaande vraag vóór 12 maart naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en vermeld voor welke verzamelaar jij gaat. 

Noem 3 wereldberoemde dj's die hun weg naar Cloud 9 Music BV hebben gevonden?  

Ik ga voor: 

  1. Hardcore The Ultimate Collection - volume 1. 2013, is hét overzicht van alle hardcore artiesten en  tracks die er op dit moment enigszins toe doen en is dus een niet-te-missen release voor de liefhebbers. 
  2. Trance The Ultimate Collection - volume 1. 2013, mag je natuurlijk niet missen. Zweven maar! Een heerlijke cd om lekker op te ‘trance’pireren tijdens het sporten, mee te zingen onder de douche of gewoon om even helemaal los te gaan in de huiskamer.
  3. Hardstyle The Ultimate Collection - volume 1. 2013, ook op dit eerste deel van het jaar staan weer louter klappers van de bovenste plank is geheel volgens traditie een super strak gemixte dubbel cd met alle titels die er op dit moment toe doen.

 

 

Share/Save/Bookmark