Home Redactie Specials Opening Strandclub WIJ; het wordt een hete zomer!
Opening Strandclub WIJ; het wordt een hete zomer!
Specials

WijAfgelopen zondag opende Strandclub WIJ haar deuren met een geweldig feest. Tabass-Co, Fedor Limjoco, DJ Laurenzo, Miss J'amore en DJ Jean lieten de mooi aangeklede tent uit de voegen barsten met opzwepende beats en het goed geklede publiek smulde ervan. De dansvloer was vanaf de eerste beat vol met dansende bezoekers die na een ijskoude winter duidelijk zin hadden in een stomend feest.

Om 7 uur stond een lang rij mensen voor de rode loper van Strandclub WIJ aan de Scheveningse boulevard. Door deze drukte waren er wat aanloopproblemen bij de entree, maar eenmaal binnen was je vlot door de garderobe- en bonnenrij. Tijdens het wachten kwamen opzwepende beats vanuit de grote zaal je tegemoet. Tabass-Co houdt kennelijk niet van opwarmen maar zorgt samen met saxplayer Boris Deluxe voor een heet begin van de avond met een unieke blend van Afro, Funk, Latin, Jazz, Nu Grooves en Broken Beats. 

Publiek geniet met brede glimlach
De WIJ was goed gevuld maar nooit te druk. Daardoor had je snel een koele verfrissing aan de bar besteld bij het vriendelijk personeel. Zij genoten zichtbaar, net zoals het gemêleerde publiek. Iedereen van 18 tot ergens inde 50 liep met een brede glimlach rond. WIJ Resident Fedor Limjoco ontbrak uiteraard niet. Al 8 zomers is hij met zijn zomerse clubsound een vertrouwd gezicht achter de draaitafels van WIJ. Ook nu zorgde hij voor swingende heupen op de dansvloer. Vervolgens namen DJ Laurenzo (Resident van de Vrijdagborrel) en upcoming dj-talent Miss J'amore (Cinema Rotterdam) uit de decks over met een energieke house set, die de harten van man, vrouw, jong en oud sneller liet kloppen. Ondertussen genoot een deel van het publiek van een sexy paaldansact van een Grace Jones look-a-like. De echte Grace is lang zo lenig niet meer.

Rond 11 uur was het tijd voor de main act DJ Jean! Deze internationale superster is meerdere malen verkozen tot Beste Club DJ van ons land en heeft talloze clubhits op zijn naam. Jean blies het dank van WIJ af met de sound van Club IT en MADHOUSE. En zorgde voor een geweldig einde van een onvergetelijke avond. Nu maar hopen dat zomer 2012 net zo wordt!

 

 

 

 

 

Share/Save/Bookmark