Home Redactie
Redactie
SNAKEPIT – THE NEED FOR SPEED
Recensies
snakepitSnakepit is een A-klasse evenement waar beroemde artiesten als Angerfist, Miss K8, F.Noize, Partyraiser, Destructive Tendencies, Dr. Peacock & Drokz graag komen draaien. Dit jaar wordt het evenement opnieuw bekroond met een officiële compilatie-cd SNAKEPIT – THE NEED FOR SPEED, gemixt door Uptempo-helden Partyraiser & Bulletproof (CD 1) en het Franse Hard Tek-pictogram Billx (CD 2).
Lees meer...
 
Jebroer Gaat Hard
Recensies
unnamedAls er iemand weet hoe je keihard moet gaan dan is het wel Jebroer. De artiest presenteert daarom met trots de compilatie ‘Jebroer Gaat Hard!'. Op deze verzamelaar staan alle grote Hardstyle en Freestyle platen van dit moment, waaronder Ran-D - 'Zombie', Brennan Heart feat. Trevor Guthrie - 'Won't Hold Me Down', Gunz For Hire - 'Bella Ciao', het Defqon.1 Anthem 'Maximum Force' van Project One. Uiteraard staan ook de grootste hits van Jebroer zelf op het album.
Lees meer...
 
Hardcore Top 100 2018
Recensies
9200000095283460Hardcore Top 100 2018 is terug met wederom de beste hardcore tracks die je maar kunt bedenken. Hopelijk heb je een limiter op je versterker want ''Hardcore top 100 2018'' zal je apparatuur anders flinke schade toebrengen! Overstuurde kick drums, knallende bassen en scheurende synths bepalen het beeld van deze gemixte dubbele compact disc verzamelaar met de 100 beste hardcore tracks van dit moment. Hell yeah, dat is weer hakkuh geblazen!  
Lees meer...
 
Dominator 2018 - WRATH OF WARLORDS!
Recensies
9200000095283498Voor de hardcore fans een droom die werkelijkheid wordt en voor velen een dag waar lang naar wordt uitgekeken. Dominator Festival, het grootste en meest spectaculaire Hardcore event van het jaar! Elk editie weer betreden 50,000 hardcore liefhebbers het Dominator Festival terrein om hun absolute hoogtepunt van de zomer te beleven. Met maar liefst acht next-level ontworpen stages die de volledige diversiteit van Hardcore uitlichten, en een elite line-up bestaande uit meer dan 100 gerenommeerde ariesten, kunnen ook wij niet wachten tot het moment eindelijk daar is. Om deze editie te vieren is er een compilatie CD uitgebracht: Dominator 2018 - WRATH OF WARLORDS!
Lees meer...
 
Ibiza Lounge Volume 3
Recensies
9200000092544300Een uitermate geschikt album om na een drukke dag ’s avonds op de zetten om even heerlijk even weg te dromen onder het genot van een lekker drankje of tijdens een zonnige stranddag op weg te dromen met muziek van o.a. Matt Simons, Lost Frequencies, Chicane afgewisseld met heerlijke sounds van Kygo, Maan & Heavn.
Lees meer...