Home Nieuws Releases Dannic presents FONK
Dannic presents FONK

P32SC63PFedde Le Grand heeft het eerste exemplaar van het album ‘Dannic presents Fonk’ uitgereikt aan de uit Breda afkomstige DJ/Producer Dannic. Na de eerste release op zijn onlangs gelanceerde label Fonk Recordings heeft Dannic de smaak flink te pakken. Zijn eerste album genaamd ‘Dannic presents Fonk’ is nu uit. In samenwerking met Aïrto: de finalist van het TV-programma ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’ heeft hij een indrukwekkende single 'Light The Sky' afgeleverd, die tevens vandaag digitaal in release is gegaan. Het album 'Dannic presents Fonk' is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar. 

Dannic geeft aan dat onder andere Fedde Le Grand grote invloed heeft gehad op zijn sound. “Ik heb altijd grote bewondering voor Fedde gehad. Ik probeerde die sound al vanaf het begin te maken, maar dan op mijn eigen manier.” Le Grand over Dannic: “Star on the rise!!! Met Fonk en deze CD bewijst Dannic zich weer opnieuw als iemand die keihard werkt aan z'n carrière, zeker dat we nog veel meer van hem gaan horen!”

In het buitenland vragen ze zich regelmatig af hoe het kan dat Nederlandse DJ's zo succesvol zijn. Als je, je bedenkt dat Dannic net als collega’s Tiësto en Hardwell ook uit Breda afkomstig is, ligt daar misschien het geheim wel. Onder de nieuwe generatie Nederlandse DJ’s is hij reeds één van de meest in het oog springende acts en zijn korte maar indrukwekkende carrière onderstreept dat nog eens. Met meerdere top 10 hits op zijn naam, wereldwijd uitverkochte shows, een eigen label en de #26 positie in de DJ Mag Top 100, heeft Dannic ondertussen een indrukwekkende staat van dienst. 

Op ‘Dannic presents Fonk’ staat tevens exclusief zijn nieuwste single 'Light The Sky', welke in samenwerking met de Nederlandse zanger Aïrto tot stand is gekomen. Aïrto heeft met ruim 88.000 volgers op zijn eigen YouTube-kanaal flink gebouwd aan zijn naamsbekendheid. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als finalist van het populaire TV-programma ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’. Met 'Light The Sky' verstevigt Dannic zijn positie binnen de progressive house-scene en geeft duidelijk aan dat zijn grens bij lange na niet is bereikt.

Wil jij kans maken op een exemplaar? Like of share onze Facebookpagina. De 3 winnaars ontavngen persoonlijk bericht. 

Share/Save/Bookmark