Home Nieuws Releases A State Of Trance Yearmix 2015 – Armin van Buuren
A State Of Trance Yearmix 2015 – Armin van Buuren

ASOS2015Sinds de eerste uitgave in 2004 geldt de mixcompilatie A State of Trance als een ultiem hoogtepunt voor de liefhebbers van trancemuziek. De jaarmix duurt net als alle reguliere uitzendingen twee uur, maar bestrijkt een veel groter aantal tracks: maar liefst 105 nummers, inclusief intro en outro.

Armin van Buuren: “De ‘A State Of Trance Year Mix’ is sinds 2004 uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Van kinds af aan was ik al fan van megamixen en daarom vraag ik elk jaar aan de fans van mijn show om op hun favoriete platen te stemmen. Al die stemmen geven mij een goed beeld van wat de populairste platen van het jaar waren en ik stop er zelf nog een paar van mijn favoriete festivalplaten bij. Sinds een paar jaar doe ik ook een kleine sketch aan het begin van de jaarmix die niet al te serieus moet worden genomen en je wel een beetje aan het lachen zou moeten maken.”

Wil jij kans maken op deze prachtcompilatie? Mail dan voor 1 februari naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wie weet heb jij hem een paar dagen later in huis. 

Share/Save/Bookmark