Home Nieuws Releases Bobina komt met nieuwe mixcompilatie “Russia Goes Clubbing
Bobina komt met nieuwe mixcompilatie “Russia Goes Clubbing

Black_Hole_CD_103_800De Russische DJ/Producer Bobina zet het succes van zijn carrière voort met de uitgave van de gloednieuwe mixcompilatie "Russia Goes Clubbing (Stage 006)". In de geest van z’n overbekende podcasts tilt Bobina de live belevenis van z’n eigen optredens naar nieuwe hoogten met een DJ set van de 16 heetste, veelal exclusieve, tracks van het moment.
Als de eerste Russische DJ die ooit toetrad tot de DJ Mag Top 100, begon Bobina a.k.a. Dmitry Almazov zijn carrière in 2003 en is hij de man achter legendarische optredens op de Miami Winter Music Conference (2006), Trance Energy (2007), Gatecrasher Summer Sound System (2008) en het 17de deel van de beroemde “In Trance We Trust” serie. Hij is nog steeds een van de weinigen die door Tiësto persoonlijk werd gevraagd als supportact voor zijn ‘In Concert’ tour.

Veelzijdig
De veelzijdige DJ/producer remixte The Thrillseekers, Supermode (Axwell & Steve Angello), Armin van Buuren, Linkin Park en Paul Oakenfold, stapte met Richard Durand de studio in voor het nummer “Last Train To Moscow” en werkte de afgelopen anderhalf jaar hard aan de release van een lange rits topsingles als  “Quattro 372”, “The Space Track”, “You Belong To Me” -een productie die hij opnam met Betsie Larkin- inclusief zijn meest recente hit, “Basque The Dog”.

Op deze unieke mixcompilatie werkt Bobina zich gretig door titels heen als Attractive Deep Sound featuring Sergey Wednesday met “Attention”, First State ft. Sarah Howells met “Seeing Stars”, Armin van Buuren en Markus Schulz met de A State of Trance anthem “The Expedition”, Ashley Wallbridge met “Ibiza” en vele anderen; Bobina’s eigen toppers "Slow MMXIII" met vocaliste Mariske Hekkenberg en het prachtige “No Substitute For You”, weer met Betsie Larkin, mochten natuurlijk niet ontbreken. 

Met "Russia Goes Clubbing (Stage 006)", levert Bobina de perefcte DJ set af voor thuis of in de auto en inspireert onverstoord iedereen op de dansvloer! 

Tracklist:
01. Bobina featuring Mariske Hekkenberg - Slow MMXIII (Original Mix)
02. Attractive Deep Sound featuring Sergey Wednesday - Attention (Original Vocal Mix)
03. Lence & Pluton - Native Home
04. Ido - Fully Charged
05. Bobina & Betsie Larkin - No Substitute For You (Tom Fall Remix)
06. Ashley Wallbridge - Ibiza (Club Mix)
07. Mike Danis - Remember (Original Mix)
08. First State featuring Sarah Howells - Seeing Stars
09. Alex M.O.R.P.H. - Sun of Ilena (Original Mix)
10. Andy Moor & Betsie Larkin - Love Again (Andrew Rayel Remix)
11. Broning - Smash!
12. Luke Bond - Hollywood (Original Mix)
13. Armin van Buuren & Markus Schulz - The Expedition (A State Of Trance 600 Anthem)
14. Solis & Sean Truby - Cranberry
15. Temple One - In Her Eyes (Original Mix)
16. Daniel Kandi - #Trancefamily (Original Mix)

 

Share/Save/Bookmark