Home Nieuws Releases Ladykillers@Bloomingdale
Ladykillers@Bloomingdale

ladykilAfgelopen zondag gebuteerde Ladykillers op het Bloemendaalse strand in de populaire beachclub,  Bloomingdale Beach. Ladykillers bestaat 2 jaar en is vrij bekend in Amsterdam en omstreken. Het goed bezochte feest kent zijn oorsprong in de Escape Venue.  Mooie cocktailjurkjes en hoge hakken  ontbreken deze editie niet. Nu de lente is begonnen halen de partypeople de zonnebrillen uit de kast om te genieten van het zondagse portie house muziek!

Ladykillers line-up
De beste Dj’s stonden klaar om de avond in Bloomingdale Beach weer magisch te laten worden.
Roog ,Lucien Foort, Michael Mendoza, Marc Benjamin, Jaz von D, Guilliano, Jimmy Carris, Delvalle & Vergara, Zawdi MC  zijn best wel ladykillers.

Entree
De deuren gingen om 16:00 uur open tot 24:00 uur. De leeftijd voor deze avond was vanaf 18 jaar. De entree gaf je een warm welkom en de relaxte sfeer kwam je tegemoet. Het terras zat vol met goedgeklede mensen. Iedereen was met een lekker drankje duidelijk aan het genieten van het prachtige weer en van de adembenemende zonsondergang. Het ultieme zomergevoel!

Party time
De sfeer zat er meteen goed in. Iedereen genoot, dat kon je duidelijk merken. De geweldige beats zorgde ervoor dat het dak eraf ging en dat iedereen met de heupen stond de draaien. De ene track was nog beter dan de andere. Vooral Roog  en Lucien Foort maakten het feest compleet. De beste geluidsgolven kwamen je tegemoet.  Foort sloot de avond af en maakte het publiek helemaal. Het leek alsof z’n leven ervan af hing. De hele avond kon je de ontspannen sfeer proeven en een aantal bezoekers beaamden dit. Jordy uit Amsterdam vertelde: ‘Ik kom hier vrij regelmatig, de reden hiervoor is dat iedereen er voor zichzelf een onvergetelijke avond van maakt’. Marissa uit Leiden zei: ‘Het is de eerste keer dat ik hier ben, maar ik ben zeker van plan hier vaker heen te komen. Kijk om je heen, iedereen staat met z’n zonnebril op en is aan het genieten, wat wilt een mens nog meer, hier kom je toch voor?’.  En het was waar, iedereen had z’n zonnebril op en was flink aan het los gaan.

Om deze avond om het geheugen vast te leggen liepen er veel fotografen rond. De foto’s zijn terug te vinden op www.djguide.nl en op www.link2party.nl

Where the ladies at? At LadyKillers!

Linda van der Mespel

Share/Save/Bookmark