Home Nieuws Releases Nieuwe In Trance We Trust 18 gemixt door Marc Simz
Nieuwe In Trance We Trust 18 gemixt door Marc Simz

Trust_18tDe nog altijd gestaag doordenderende “In Trance We Trust” serie presenteert het inmiddels 18de deel in successie. Voor deze nagelnieuwe episode wordt het stokje doorgegeven aan de Nederlandse DJ/Producer Marc Simz, die op deze schijf een 15 tracks tellende strakke mix wegzet van de meest populaire singles van het moment. En zoals altijd staan er weer de nodige nummers op die exclusief zijn aan “In Trance We Trust 18”.

Met zijn residentie in een van de grootste clubs van Nederland, The Matrixx, is Marc Simz al lang geen vreemde meer in de scene. Zijn producties zijn wereldwijd bekend en in de loop der jaren stond hij op grote evenementen als Emporium, Reloaded en Summer Festival. Marc’s tracks zijn door grote namen als Tiësto, Armin van Buuren, Markus Schulz, Marco V, Mark Sherry, Mr Sam grijsgedraaid en alsof dat nog niet genoeg was remixte Marc ook het werk van collega artiesten als W&W, Andy Duguid, Ernesto & Bastian en M.I.K.E.

Als hij achter de draaitafels staat verrast Marc zijn publiek graag met verschillende stijlen, maar hij blijft er wel bij dat met name trance een sound is die mensen samenbrengt; een overtuiging die hij naar een nieuw niveau tilt op deze nieuwe “In Trance We Trust 18”. Met zijn mixcompilatie voor de serie volgt Marc in de voetstappen van grote voorgangers als Bobina, Virtual Vault, DJ Observer & Daniel Heatcliff, Carl B, Mark Norman, Ton T.B., Cor Fijneman and Misja Helsloot.

Op deze release werkt Mark zijn mix zorgvuldig af met epische titels van artiesten als Cosmic Gate, Virtual Vault, Yuri Kane, Rafael Frost, Saint X, René Martens en vele anderen. “In Trance We Trust 18” van Marc Simz is het langverwachte nieuwe deel van een serie die wel eens de beste ter wereld kan zijn.

Tracklist:
01. EDU presents Time Traveler - iCare
02. Virunga - Freefall (Tellur Remix)
03. Faruk Sabanci - As Faces Fade (Alexander Popov Remix)
04. René Martens - Frantic
05. Rafaël Frost - Smash
06. Marc Marberg with Kyau & Albert - Neo Love (Dennis Sheperd Remix)
07. Cosmic Gate featuring Tiff Lacey - Open Your Heart (Yuri Kane Remix)
08. Saint X - Gabriel
09. Yuri Kane featuring Melissa Loretta - Daylight (Club Mix)
10. Ruby & Tony - Praya
11. Eco featuring Radmila - Change The World      
12. Urry Fefelove & Abramasi - Try To Catch A Goldfish
13. Virtual Vault - Freedom
14. Marc Simz vs. Geert Huinink - Vimbuza (Mix Cut Version)
15. Juventa - As You Are 

Share/Save/Bookmark