Home Nieuws Releases Skiinfo presenteert “Snow Dance 001”
Skiinfo presenteert “Snow Dance 001”

snowdanceHet grootste wintersport portal van Europa, Skiinfo en Black Hole Recordings slaan de handen ineen en presenteren de nieuwe “Snow Dance” serie. De compilatie brengt de beste dubstep en drum ‘n’ bass voor de ultieme wintersportvakantie van elke serieuze skiër en snowboarder.

Voor vele ski- en snowboard fanatici is Skiinfo de welbekende naam om het weerbericht te checken, de sneeuwcondities en om even een kijkje te nemen op hun favoriete resort via de webcam. In samenwerking met Black Hole Recordings presenteren ze nu de gloednieuwe “Snow Dance” serie, helemaal erop gericht om iedereen in beweging te houden tijdens het skiën en snowboarden; of het nu op of buiten de piste is.  Bovendien zal het ook de drukke after ski nachten naar een nieuw niveau tillen. “Snow Dance” biedt alleen de grootste dubstep en drum ‘n’ bass tracks om alle wintersporten van een vers ritme te voorzien.

“Snow Dance” streeft de ontelbare, 100+ tracks omvattende ‘après-ski’ bulk compilaties, voorbij. Met “Snow Dance” gaat ’t weer om serieus goede muziek. Bovendien staat de serie voor topkwaliteit packaging en artwork en zijn kosten noch moeite gespaard om de absoluut grootste drum ‘n’ bass en dubstep tracks en remixes te waarborgen. En als je de release downloadt, bevat “Snow Dance” drie gratis bonus tracks. Het boekje in de bundel bevat bovendien extra informatie en gratis apps om bijvoorbeeld het weerbericht, de sneeuwhoogte en sneeuwval te checken om zo je eigen, beste ski- en snowboard opties te vinden.

Denk aan alle besneeuwde bergtoppen, de steile afdalingen, ijzige en extreme slaloms, frontflips, backside airs of double grabs; je kunt zo elke helling af en elke trick doen terwijl je de te gekke muziek van “Snow Dance” checkt. Clip die ski’s and snowboards aan, laat je eigen jodel door de vallei schallen en zet je schrap voor je ultieme winter sports experience!
 
Tracklist:
01. The Freestylers ft. Joshua Steele - Frozen
02. Piyush Bhatnagar - Fireball On The Move
03. Savoy - I’m In Need
04. Dunugoz vs. The Roofaz - Anita’s Theme (Franky Nuts Killer Remix)
05. Andain - Promises (Secret Panda Society Remix)
06. Richard Durand ft. Kash - Explode (Jacob Plant Remix)
07. JES - It's Too Late (Celldweller Radio Edit)
08. Ferry Corsten - Check It Out (Radio Edit)
09. Tiesto, Montana & Storm - Bleckentrommel (Patrick Plaice Remix)
10. Fast Eddie ft. Dennis Ruyer - Yo Yo Get Funky (2011 Radio Edit)
11. Robbie Rivera - Rock The Disco (David Guetta Laptop Remix)
12. Relay & Front - Farewell Letter
13. Manufactured Superstars ft. Selina Albright - Serious (Ed Rush & Optical Remix)

Share/Save/Bookmark