Home Nieuws Releases Betsie Larkin presenteert debuutalbum “All We Have Is Now”
Betsie Larkin presenteert debuutalbum “All We Have Is Now”

premierDe uit New York afkomstige vocaliste en singer/songwriter Betsie Larkin, meest bekend van haar producties met Ferry Corsten op "Made of Love" en "Feel You", heeft hard gewerkt aan de voltooiing van haar album “All We Have Is Now”. De eerste single en titelnummer, geproduceerd door het Finse duo Super8 & Tab, bracht al een schokgolf teweeg in de dance community en schoot onmiddellijk omhoog in de Beatport en Music Week Club charts.

De gesprekken over Betsie’s album begonnen na de release van Ferry Corsten’s album “Twice In A Blue Moon”, waarop Betsie de vocals levert voor de nummers “Made of Love” en “Feel You”. Ferry ontdekte al snel dat Betsie het talent had voor goede songs en nodigde haar uit een album te maken met de steun van zijn eigen label Premier; een joint venture tussen Flashover Recordings en Black Hole Recordings.

Weldadige vocalen
In en recent interview, zei Ferry Corsten: "Toen ik gastartiesten zocht voor mijn laatste album, luisterde ik naar letterlijk honderden vocalisten/songwriters; zowel bekend als onbekend. Het waren Betsie’s mooie, dromerige, haast weldadige vocalen en de intelligente, betoverende teksten waarvan ik echt ondersteboven was. Ik wist dat ze speciaal was.”

Betsie begon enthousiast aan de voorbereidingen van haar nieuwe album en nam contact op met de grote namen in de EDM scene en creëerde doorgaans twee songs met elke producer. Het resultaat is twaalf tracks die op succesvolle wijze het geluid van de producer versmelten met de unieke stijl van Betsie’s vocalen en songwriting.

Ambitieus project
Betsie genoot van de samenwerking met tien producers: “Het was, om het zacht uit te drukken, een ambitieus project, maar het loonde. Het was geweldig om alle processen rond het schrijven door te lopen. Soms begonnen we met een van mijn oudere, alternatieve rock songs. Of ik zette een heel minimaal stukje piano op met zang en liet dan de producer z’n creatieve gang gaan. Bij één producer werkte ik met een volledige afgewerkte instrumental en dat was “The Offering” met Sied van Riel. Het leukste was als ik een ruwe versie verzond van iets dat ik had geschreven en het weer terugkreeg als het een paar weken bij een producer geweest was. Die gasten zijn ongelofelijk; met ze samenwerken was te gek!”
De producers zijn John O’Callaghan, Ferry Corsten, Super8 & Tab, Lange, Rafaël Frost, Solarstone, Giuseppe Ottaviani, Sied van Riel, Bobina en Bjorn Akesson.

Betsie Larkin’s aanstaande single “The Dream” is geproduceerd door John O’Callaghan en bevat alle elementen van een waar dance anthem. Energiek, met veel drive dat bij elk refrein groeit en blijft gáán. Betsie’s vocalen gaan door de ziel met haar handelsmerk teksten: “I keep chasing the dream. I keep chasing the fire inside me. Throw the map on the street. We’ll find out where this fire was meant to lead…” t Bleken profetische worden: haar ‘chase’ leidde tot Betsie Larkin’s debuut “All We Have Is Now”! 

Tracklist:
01. The Dream (with John O’Callaghan)
02. Stars (with Ferry Corsten)
03. All We Have Is Now (with Super8 & Tab)
04. Obvious (with Lange)
05. Made Of Love (Made With Love Rework) (with Rafaël Frost)
06. Breathe You In (with Solarstone)
07. The Flicker Inside
08. Toys (with Guiseppe Ottaviani)
09. The Offering (with Sied van Riel)
10. Let It Shine (with Bjorn Akesson)
11. Belong To Me (with Bobina) (Sunset Version)
12. The Dream (with John O’Callaghan) (Ambient Mix)

Share/Save/Bookmark