Home Nieuws Releases Ibiza Lounge
Ibiza Lounge

ibizaloungeCloud 9 komt ook dit jaar weer met de heerlijke Ibiza Lounge cd. De ultieme cd om na een drukke dag, heerlijk onder genot van een drankje te ontspannen. Met muziek van o.a. Chicane, Moloko, Zuco 103, Gare Du Nord en Groove Armada kan jou zomeravond dan ook niet meer stuk. 

Zie: www.youtube.com/user/cloud9music#p/u/4/k4ETQ7hlC8Y


1 Gabriel Rios   Broad Daylight
2 St. Germain   Rose Rouge
3 Gare Du Nord   Pablo's Blues
4 Katie Melua   If You Were A Sailboat
5 Radiohead   Street Spirit (Fade Out)
6 Moby   Last Night
7 Groove Armada   My Friend
8 R√∂yksopp   Eple
9 Jakatta   American Dream (Afterlife Remix)
10 Moloko   The Time Is Now
11 Solid Sessions   Janeiro (Lounge Conjunction Remix)
12 Collective Sound Members   I Would Like To Know
13 Lounge Conjunction   What You're Doing
14 Sunlounger   White Sand (Chill Out Mix)
15 Lowland   Children
1 Chicane feat. Moya Brennan   Saltwater
2 St. Germain   Sentimental Mood
3 Simply Red   Sunrise
4 Kinobe   Slip Into Something More Comfortable
5 Zuco 103   Outro Lado (Presence Mix by Charles Webster)
6 Roger Sanchez   Another Change (Afterlife Mix)
7 Delerium feat. Sarah McLachlan   Silence (Michael Woods Remix)
8 Omega 3   Djoezz
9 Mysticage   The Lips Of The Sun
10 Collective Sound Members   A Touch Of Jazz
11 Verbal Kint   Scratch My Jazz
12 John O'Callaghan feat. Audrey Gallagher   Big Sky (Acoustic Mix)
13 Sunlounger feat. Zara   Lost (Chillout Mix)
14 Moussa Clarke & Terrafunka   She Wants Him (Dynamic Illusion Chill Mix)
15 S.W.   Holy Spring