Home Nieuws Releases Black Hole Recordings presenteert “Bossa Trancelations”
Black Hole Recordings presenteert “Bossa Trancelations”

mailHoe zouden de trance hits van vandaag klinken als ze in bossa nova stijl vertolkt zouden worden? Black Hole Recordings besloot van die vraag serieus werk te maken en het eindresultaat is “Bossa Trancelations”, dat ons het perfecte antwoord geeft.

Voor deze release werden professionele bands in de arm genomen om zwoele Latijns Amerikaanse geluiden te versmelten met 12 beroemde trance hits. Gebaseerd op de arrangementen van de originele tracks creëerden de musici een opwindende smeltkroes van stijlen die leidde tot unieke bossa versies van zowel de beste trance classics uit het afgelopen decennium als van de recente clubslammers.

Latijns Amerikaans
Stel je voor: Andain’s “Beautiful Things”, Tiësto featuring BT’s “Love Comes Again”, JES’ “Imagination”, Cosmic Gate featuring Emma Hewitt’s “Not Enough Time” en vele andere; allemaal getransformeerd naar hypermoderne, Latijns Amerikaanse uitvoeringen die een bruisende luisterervaring garanderen. Wie had gedacht dat het gevoelige en soulvolle “Fall To Pieces” van Jonas Steur featuring Jennifer René kon worden overgedaan op een manier die net zo mooi en intiem zou klinken als het origineel, maar nu in een onmiskenbare Braziliaanse stijl? Of “Colour My Eyes” by Mark Norman presents Celine? Luister naar het album en je bent er snel achter.
 
Het is een genot om het temperamentvolle karakter en de levenslust van Zuid Amerika in “Bossa Trancelations” te horen. In gedachten heb je de mojito’s al klaar staan en nodig je iedereen uit voor een dinertje, want je hebt zojuist de perfect soundtrack gevonden voor lange zomeravonden met je vrienden. Met “Bossa Trancelations” laat Black Hole Recordings voor eens en voor altijd zien dat het prima te doen is om electronic dance music te combineren met Latijns Amerikaanse klanken!

En nu ‘ns even kijken naar die te gekke tracklist:   
 
01. Natalie Renoir & Banda Do Sul - Beautiful Things
02. Groove Da Praia - Love Comes Again
03. Amazonics - Made Of Love
04. Sixth Finger featuring Deise Costa - Fall To Pieces
05. Nova Bossa Ltd - What You Need
06. Space Afro & Zoca - Imagination
07. United Rhythms Of Brazil - You Can Have It All
08. Sao Vicente meets Anakelly - Not Enough Time
09. Jingo meets Miko - Don’t Belong
10. Os Digitalistas - Colour My Eyes
11. Ituana – Song For A Girl
12. Scuba featuring Moana - Always The Sun

 

Share/Save/Bookmark