Home Nieuws Releases Bloomingdale XXL; Grand Opening op 20 maart
Bloomingdale XXL; Grand Opening op 20 maart

BXXLDe welkbekende zinnen “zon, zee, strand en met een glas rosé in het Bloemendaalse zand” slaan we voor het gemak even over. Want de woorden “Grand Opening” zijn krachtig genoeg. Maar, lieve dames en fijne heren, de geruchten zijn waar; BC Bloomingdale maakt zich eind maart weer op voor een gloednieuw zomerseizoen! Een seizoen bruisend van events, krachtig door artiesten, vol met enterainment en – vooruit – zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand.

GRAND OPENING
Op zondag 20 maart is het weer tijd om het Bloemendaalse strand officieel ter geopend te verklaren met een beruchte Bloomingdale XXL editie. Twee areas (indoor en outdoor) bieden ook deze XXL editie ruimte aan een nog nader bekend te maken line-up en alle BC Bloomingdale ingrediënten worden verzameld om van deze zondag te genieten alsof het hoogzomer is.
Van 14:00u tot klokslag twaalf staan er (AANTAL) artiesten klaar om jouw kennis van de zwoele, diepe en uplifting, stevige house beats bij te spijkeren. Behalve de karakteristieke muziekstijlen van de uiteenlopende artiesten introduceert BC Bloomingdale jou tevens met de veranderingen die anno 2011 doorgevoerd zijn. De nieuwe security bedrijf verwelkomt jou aan de deuren, het aantal lockers is verveelvoudigd en ook de toiletten zijn in aantallen fiks toegenomen. BC Bloomingdale is klaar voor haar Grand Opening, en ook dit kalenderjaar blijkt; The Summer is a state of mind. Are you in?

TICKETS
Er zijn slechts een beperkt aantal presale tickets in de voorverkoop beschikbaar, welke €15 ex. fee kosten en online via www.bloomingdalebeach.com verkrijgbaar zijn. Voorkom ook dit seizoen teleurstelling aan de deur en wacht dus niet te lang met het bestellen.

Kijk voor meer info op www.bloomingdalebeach.com.

BLOOMINGDALE XXL “GRAND OPENING”
Datum:   Zondag 20 maart 2011
Location:  Bloomingdale
Address:   Zeeweg 94,  Overveen
Tijd:  14:00 – 00:00
Artiesten:  T.B.A.
Vvk:   15 ex vvk toeslag
Tickets & info: www.bloomingdalebeach.com

De organisatie behoudt het recht de toegang te weigeren.

Share/Save/Bookmark