Home Nieuws Releases Hardcore To The Bone Volume XV
Hardcore To The Bone Volume XV
Hardcore_to_the_bonelPlatenmaatschappij Mid-Town Records continueert haar bejubelde hardcore compilatieserie Hardcore To The Bone met de release van Volume XV. Net zoals alle voorgaande delen in de Hardcore To The Bone saga zijn hardcore keizers DJ Neophyte en DJ Panic wederom verantwoordelijk voor de samenstelling en de mix van deze dubbel CD. Samen namen ze een flinke greep uit het meest verse aanbod van hardcore tracks afkomstig van de grootste labels, ruim voldoende om twee schijven weer nokvol te vullen met het beste hardcore geweld.

Om een compilatieserie zo succesvol en op een dusdanig hoog kwaliteitsniveau te houden, en dat al vijftien delen lang, mag gerust een prestatie genoemd worden. Een tracklist met een berg aan exclusief materiaal, twee van de grootste hardcore iconen uit de scene aan het roer en het gelikte artwork zijn de bestanddelen die van Hardcore To The Bone een rotsvast merk in de hardere scene maken. Als vaandeldragers van de scene en masterminds achter de labels Rotterdam Records en Neophyte Records weten DJ Neophyte en DJ Panic exact aan welke boom ze moeten schudden voor de beste en nieuwste tracks. 
 
IJzersterke dubbelaar
Voor de Hardcore To The Bone Volume XV tracklist raadpleegden Jeroen “DJ Neophyte” Streunding en Dennis “DJ Panic” Copier hardcore grossiers uit o.a. Nederland, Italië en de USA. Gloednieuwe producties van o.a. Evil Activities, Nosferatu, Ruffneck, Endymion, Neophyte, G-Town Madness, Meccano Twins, Unexist en vele andere hardcore helden werden geselecteerd, in de blender gesmeten en naadloos gesmeed tot een ijzersterke dubbel CD die tot één van de beste edities uit de geschiedenis van de reeks gerekend mag worden. Veel fans van het hardere genre zien de Hardcore To The Bone compilatieserie als een absoluut must-have en niet te ontbreken item in de hardcore verzameling.
Share/Save/Bookmark