Home Nieuws Releases T4L presenteert debuutalbum “Biogenesis” op In Trance We Trust
T4L presenteert debuutalbum “Biogenesis” op In Trance We Trust

biogenesisT4L, beter bekend als de Italiaanse producers Alessandro Carusi en Manuel Toso, zijn al ruim zes jaar actief in de industrie. Liefde voor electronische muziek en hun vriendschap vormden T4L als een project in November 2004. Hun eerste single ooit was “Moonwalk/Perfect Blend” op het beroemde In Trance We Trust label. Vele singles volgden en nadat Tiësto de T4L remix van “Nyana” meenam op zijn “Just Be Remixed” album, zat hun loopbaan in de lift en nu presenteren de mannen eindelijk hun debuutalbum, getiteld “Biogenesis”.

Wie de carrière van T4L gevolgd heeft, zal ongetwijfeld nog een andere vroege single herinneren: “Overland”, die ze uitbrachten op Dedicated Records. Daarnaast waren er uiteraard ook nog de remixen voor, bijvoorbeeld, DJ Jurgen’s “Wicked Waves”, Team SR’s “Leaving London” en Daniel Wanrooy’s “Ocean Terrace”. Het afgelopen jaar leverden de Italiaanse producers verder nog singles als “Biogenesis”, die gebruikt werd op DJ SL’s Nordic Edition van In Trance we Trust en “Alternative Route”, “V.I.P” en  “Carved”, die alledrie hun weg vonden naar een van de drie edities van Mr Sam’s “Opus” mixcompilaties.

Artiestenalbum logische stap
Dankzij T4L’s toewijding en de constante kwaliteit van hun producties, was een echt artiestenalbum een logische stap. En gebaseerd op de support van DJ’s en acts als Cosmic Gate, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Tiësto, Armin Van Buuren, Sasha, Judge Jules, M.I.K.E, Above & Beyond en vele, vele anderen, was het geen seconde te vroeg. “Biogenesis” biedt een breed scala aan A-klasse trance muziek en omvat niet allen de hits “Biogenesis”, “Alternative Route”, “V.I.P” en “Carved” maar ook het briljante “Nibiru 2012”, “Moments Are Forever” en een te gekke samenwerking met zangeres Esmaye, die de vocalen op “Fragile” voor haar rekening neemt.

T4L’s debuutalbum “Biogenesis” is een wereld CD die met recht het In Trance We Trust kwaliteitskeurmerk heeft verdiend!

Track list:
01. Like A Chord
02. Alternative Route
03. Sensation
04. Biogenesis
05. Nibiru 2012
06. Carved (with Mr Sam featuring Tiff Lacey) (Trance Mix)
07. Moments Are Forever
08. Fragile (featuring Esmaye)
09. V.I.P.
10. Voyager
11. Haunting
12. Mediterraneo

Share/Save/Bookmark