Home Nieuws Releases Hardwell presents Revealed Volume 1 (inclusief winactie)
Hardwell presents Revealed Volume 1 (inclusief winactie)

Revealed2010 is het jaar van de Nederlandse DJ en producer Hardwell. Hij sloot het hoofdstuk van zijn succesvolle 'Eclectic Beatz' compilatie serie aan het begin van het jaar af, om ruimte te maken voor het volgende succesverhaal: Revealed Recordings. Het gloednieuwe label, dat open staat voor alle soort dance muziek, trapte in maart 2010 af. Nu de eerste 5 releases een feit zijn, evenals de support van de absolute top DJ's en housefans, is het tijd voor de volgende stap in Hardwell's carriere als DJ, producer en labeleigenaar. Met trots presenteert hij zijn nieuwe compilatieserie genaamd Revealed, volume 1. Hiermee trapt hij een nieuwe, toonaangevende serie af met de onderscheidende Hardwell sound van vandaag.

Hardwell zit eigenlijk nog in een nazomer roes, waarin hij terug kan kijken op een hectische, maar fantastische zomer vol hoogtepunten. Binnen één week draaide het jonge talent op drie verschillende clubs op Ibiza. Naast Amnesia en Pacha werd hij deze zomer twee keer uitgenodigd door Tiësto om te draaien in Privilege, de grootste club ter wereld. Zijn gig op het Sunrise Festival, het grootste festival in Polen, resulteerde in een award voor 'Beste Liveset'.  Maar de Hardwell sound werd ook ver buiten de Europese grenzen gewaardeerd. Zo had Hardwell in onder andere Zuid-Afrika, Australië, Zimbabwe gigs en staan er voor de komende maanden ook al data in Rusland, Curaçao, Suriname, Portugal en een tour in de Verenigde Staten gepland.

Hardwell's sound
Hardwell's track 'Molotov' staat momenteel hoog in de dance charts, zijn remake van Red Carpet classic 'Alright' hield maar liefst 5 weken een Top 10 positie in de Beatport prog-house chart aan en staat nu klaar om in de rest van Europa te worden uitgebracht. Hardwell is momenteel druk bezig met enkele veelbelovende samenwerking met zeer interessante namen. Zijn samenwerking met Chuckie 'Move It To The Drum', één van de grootste club tracks van het moment, mocht natuurlijk niet ontbreken op dit schijfje, 'Revealed Volume 1'.             
Voor iedereen die de Hardwell sound van vandaag waardeert, strakke progressive house beats met melodieuze trance en minimal/tech-house invloeden, is 'Revealed Volume 1' precies het album dat je moet hebben. Nieuwe Revealed Recordings releases van JoeySuki, Nicky Romero en nog niet uitgebrachte tracks van Hardwell & Franky Rizardo en Jordy Lishious. Dit alles, samen met exclusieve clubknallers van Tim Berg, Axwell, John Dahlback, Bingo Players en Steve Angello, introduceert je met de sound van Revealed. Een sound die werkt - vandaag, morgen en lang daarna.

Zie ook: www.youtube.com/watch?v=T79OEWo0H3Y&feature=player_embedded

Wil jij kans maken op een exemplaar van de nieuwe Hardwell cd?
Mail dan het juiste antwoord op onderstaande vraag voor 1 december naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Wat is de echte naam van Hardwell?

Tracklist:
01. Tim Berg, Norman Doray, Sebastien Drums - Tweet It 
02. Kendi - Connected (DJ Funkadelic Dub Mix)
03. JoeySuki - Dig.It.All (Hardwell Edit)
04. Axwell feat. Errol Reid - Nothing But Love (TV Rock Remix)
05. Jerome Isma-Ae & Daniel Portman - Flashing Lights
06. Michael Woods - Dynamik (Moguai Remix)
07. Red Carpet feat. Hardwell - Alright 2010
08. John Dahlback - Sfinx
09. Hardwell - Voyage
10. Green Velvet - La La Land (Bingo Players Remix)
11. Hardwell - Molotov (Franky Rizardo Remix)
12. Hardwell & Franky Rizardo - Asteroid
13. Steve Angello - Knas
14. Thomas Gold & Alex Kenji - What's Up (Dub Mix)
15. Chuckie & Hardwell feat. Ambush - Move It 2 The Drum (Tech Mix)
16. Nicky Romero - Switched
17. Marco V - Reaver
18. Jordy Lishious - Lump
 

Share/Save/Bookmark