Home Nieuws Releases Merge Elements Vol.1 by Youri Donatz & George Anthony
Merge Elements Vol.1 by Youri Donatz & George Anthony

mergeEen flinke dosis aan intense momenten gevuld met dikke beats en features die alleen in jouw dromen voorbij komen. Dat is wat deze nieuwe compilatieserie Merge Elements Vol. 1 met zich meebrengt. Een ware vlaag van opwinding en muzikale spanning. Voor de echte fan, die muziek door zijn aderen heeft stromen en alleen van dikke beats warmloopt, wordt deze compilatieserie jouw natte droom. En nee schaam je niet, want met jou zijn velen!
Uiteraard is de geboorte van deze nieuwe compilatie reden genoeg om te feesten, maar wat als dit de aller-  allereerste samenwerking is tussen twee jonge, frisse en op de feiten vooruitlopende labels als Colorswork Recordings en Chega Recording én gemixed door Youri Donatz en George Anthony?! Precies. Dat vraagt gewoon om een nieuwe nationale feestdag!

En we zijn nog niet klaar met pronken.. De ‘Fantastic Two’, Youri en George, werken samen met vocale superhelden in het kwadraat Shermanology en de welgenaamde welgetalenteerde Harrison Crump. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Soulful house DJ Alex Salvador ook zijn intrede. Deze compilatie heeft geen grenzen, maar strekt zich uit over de volle muzikale vlakte en zorgt ervoor dat werkelijk iedereen voluit kan genieten. Deep, Funky, Soulful etcetera. You name it, Youri & George got it!

Merge Element Vol. 1 combineert moeiteloos de beste elementen van beide labels en artiesten en giet deze mengelmoes in de vorm van een stevige compilatieserie. Deze mix van genres sluit naadloos op elkaar aan en dit maakt Merge Element Vol. 1 een lustobject voor het oor. Met House als hoofdelement aangevuld met Techhouse, Techno, Funk en een druppel Electro maakt het tot een uplifting, ‘kannietstilblijvenzitten’ album wat de betekenis van het woord ‘plezier’ tot een ongekend nieuw niveau weet te brengen.

Naast de release van deze ‘natte droom’ voor muziekliefhebbers, vindt er eind 2010 ook een Merge Elements Tour plaats. Youri Donatz & George Anthony brengen deze lekkere sound te gehore aan iedereen die housemuziek geen warm, maar heet hart toedraagt. Merge is het nieuwe woord anno 2011!

Tracklist
01.Franky Rizardo – Soweto (Safari Soundsystem Mix)
02.George Anthony – Kool (Alex Salvador’s Jackin Dub)
03.Mell Tierra – Watcha Doing (Praia & Fiber remix)
04.Alborada – Loop 24 (Original Mix)
05.Martino Deluxe & Le Que – Antelope (Original Mix)
06.Shermanology – The Weather (Youri Donatz & Franky Rizardo Remix)
07.Dwight Brown – El Saxo (Hardwell’s Ibiza Remix)
08.Marc Benjamin – Roadtrip (Remaniax Remix)
09.Mike Laveaux & Kenny Cage – International (Original Mix)
10.Youri Donatz & Franky Rizardo – I like This Sound (Original Mix)
11.Harrison Crump & Josh the Funky 1 – Konstruction (Youri Donatz 2010 Retouch)
12.Nikolai Dimitrov – Dizzy (Djago Remix)
13.Youri Donatz – Whats That (Original Mix)
14.Jake Shanahan & G.Thomas – Hey Now (Original Mix Promo)
15.Lindo Martinez ft Phil Franklin – Better Of Alone (Dwight Brown ft Azteka’s Talkbox Remix)

Bron: musiccontrol.nl

 

Share/Save/Bookmark