Home Nieuws Releases Flamingo Nights Vol. 2: New York mixed by Funkerman
Flamingo Nights Vol. 2: New York mixed by Funkerman

flamingonightsHet is weer compilatie tijd! Flamingo Recordings presenteert vol trots de comeback van de Flamingo Nights mix cd, gevuld met melodieuze en innovatieve houseclassics voor de toekomst. Flamingo Nights Vol. 2: New York is gemixt door de enige echte Funkerman - de man die, samen met Raf Jansen en Fedde le Grand, het Flamingo Recordings label heeft opgericht en nog steeds runt.

Volume 1 was Ibiza, zonovergoten, hyperactief en zeer lekker. Volume 2 is New York, gepassioneerd en stijlvol, maar ook met een serieuze reputatie van een regelrechte dansvloermix. De compilatie is vanaf het begin tot eind een genot om naar te luisteren, zeker door de kosmopolitische vibe en de grootste internationale muziektalenten die in de mix terugkomen.

Van de First Lady of House Ida Corr tot aan rijzende sterren als Kid-Culture of techhouse wonderkind Youri Donatz, Flamingo Nights Vol. 2: New York vangt deze Zeitgeist met een fantastische groep relevante en spannende artiesten op één schijf.

Deze mix heeft alles in zich om één van de meest toonaangevende compilaties van 2010 te worden. Het is een must-have voor elke housefanatiekeling die als eerste de nieuwste tracks wilt ontdekken. Daarnaast geeft het je een blik in het brein van Funkerman, wanneer hij enkele van zijn favoriete tunes voor jou draait. De cd is bovendien een spannende indruk van de vorm die zijn livesets aannemen.

Het is kenmerkend voor Funkerman's drive en visie dat compilaties als deze niet zomaar representatief zijn voor de huidige staat van de dancescene. Het is namelijk ook een voorbode van de sounds zoals we die in de toekomst kunnen verwachten. Dit is een referentiekader voor de opkomende artiesten. Om het kort te houden, het is een onmisbare collectie die een speciale plek in elk house hart verdient.

Tracklist
1. The Funk Ensemble - Afrodisco
2. Oxia - Whole Life
3. Tish - Bailles de Balnearios
4. Soul Conspiracy - Sneezer (FMan Edit)
5. Evans & Waterfall - Café Loco (Mendo)
6. Tiger Stripes - Play For Me
7. Martin Eigenberg & Thomas Heat - Congo (Christina Fisher)
8. El Mundo & Satori & Kid Culture - Gotta Help (Mendo)
9. Pablo Cahn - Elle
10. Noir & Westboy - She's Got My Heart
11. Rah Band - Clouds Across The Moon (Jay Lumen & Umek)
12. Crazibiza - Spinning Around The World (Tommyboy)
13. Funkerman ft. Ida Corr - Unconditional Love (Firebeatz)
14. Funkerman ft. Ida Corr - Unconditional Love (Crush On You)
15. Youri Donatz - Amadeus
16. Soul Conspiracy - Geezer
17. X-Press 2 - Down The Whole (Long)

Share/Save/Bookmark