Home Nieuws Releases Chris Reece - The Divine Circle
Chris Reece - The Divine Circle

chris_reeveHet geluid van Chris Reece heeft een lange weg afgelegd. Het weerklonk niet alleen in de Zwitserse Alpen,  maar ook in de hip & happening hotspots van clubland. Niemand is veilig voor de warme, positieve sound van Christian Hirt en Roberto Pagliaro. Met iedere track verovert het Zwitserse duo een stukje dance scene. Na 9 singles en 3 jaar samenwerking is het tijd voor de volgende stap in hun muzikale carrière: het debuutalbum ‘The Divine Circle’.

Terwijl Roberto met zijn DJ skills de clubs veroverde, klokte Christian met zijn producties en samenwerkingen meer dan 70 weken in de Zwitserse single chart af. De twee vulden elkaar op muzikaal vlak perfect aan, en besloten in 2007 samen één richting in te slaan: naar de top. Roberto en Christian kozen een nieuwe weg, één met een underground, progressive house sound. Daar begon het Chris Reece avontuur. Met Roberto als club DJ en Christian als producer virtuoos van het duo en tracks als ‘The Fall’, ‘Suave’, ‘Salvation’ en ‘Still Breathin’ hebben ze hun succes naar een hoger level weten te brengen. En er is nog veel meer Chris Reece in aankomst. 
Op het debuutalbum ‘The Divine Circle’, laat Chris Reece horen waar ze voor staan: een mix van aanstekelijke house, diepe progressive en een snufje trance. Sterke, verslavende tracks die het niet alleen op de dansvloer goed doen, maar ook buiten de clubsferen menig dance liefhebber zal plezieren. Voor ‘The Divine Circle’ werkte Chris Reece samen met wereldberoemde vocalisten als Nadia Ali, Sam Obernik, Abigail Bailey en Colton Ford. Na jarenlang hard werk, binnen en buiten de studio en vele succesvolle releases en remixen, is de Chris Reece cirkel rond. ‘The Divince Circle’ is compleet. 

Tracklist;
1 Chris Reece  - Headonism
2 Chris Reece & Nadia Ali -  The Notice
3 Chris Reece & Luciana Di Nardo - Still Breathin'
4 Chris Reece - The Divine Circle
5 Chris Reece feat. Sam Obernik - Heart Without A Face
6 Chris Reece feat. Jennifer Needles - Never Let Me Go
7 Chris Reece - Searching The Blackbox
8 Chris Reece - Salvation
9 Chris Reece feat. Colton Ford - Tonight
10 Chris Reece feat. Romina Andrews - Right Back
11 Chris Reece -  Madonna's Secret
12 Chris Reece & Luciana Di Nardo - I'm With You
13 Chris Reece feat. Abigail Bailey - Shades Of Blue
14 Chris Reece - Island Of Love
15 Chris Reece - Overflow

 

Share/Save/Bookmark