Home Nieuws Releases Welcome to the Future
Welcome to the Future

Welcome_To_The_Future_cover7 augustus was het zover. Het jaarlijkse hoogtepunt voor iedereen into techno, house, tech-house en minimal: Welcome To The Future. In natuurgebied ’t Twiske kwamen meer dan 45 DJ’s op 6 verschillende stages samen om duizenden liefhebbers 12 uur langs niets anders te laten vieren dan liefde voor muziek, liefde voor het leven en liefde voor de wereld.

Dit jaar had het meest avontuurlijke en gezellige festival van Nederland wederom een uitgebalanceerd programma met niet alleen het beste uit eigen land, maar ook een fraaie reeks internationale acts. Namen als Joris Voorn, Marco Corola, Monika Kruse, Chris Liebing, 2000 And One, Pan-Pot, Paco Osuna, Italoboyz, Secret Cinema,  DJ Sneak en live-acts als Paul Ritch, Agnes en Stimming rockten de tent uit en maakten deze vierde editie van Welcome To The Future hét muzikale hoogtepunt van deze zomer.

Voor iedereen die dit muzikale orgasme keer op keer wilt herbeleven is er nu de Welcome To The Future compilatie. Dit jaar zorgde niemand minder dan Boris Werner voor de muzikale invulling van dit schijfje. De Nederlandse DJ en producer, één van de meeste getalenteerde en gewaardeerde DJ’s uit de Amsterdamse scene, staat bekend om zijn eindeloze enthousiasme achter de draaitafels. Ook tijdens het WTTF festival stond hij zijn mannetje op de Mainstage, waar hij het publiek bewerkte met een sound die varieert van minimal tot uplifting techno en house. Ook als producer staat hij sterk en maakte hij indruk met onder andere zijn ‘Revenge Of The Nerds’, ‘No Day Like Monday EP’ en ‘Can’t Let You Go’.

Werner selecteerde voor de Welcome To The Future compilatie een verzameling dikke techno, catchy tech-house en diepe minimal, met tracks van onder andere Mathias Kaden, Jess Rose, Luna City Express, Tom Trago, Wouter de Moor, Triple X, Ray Okpara en Efdé. Beleef Welcome To The Future keer op keer, en waan je 14 nummers lang weer even in dat paradijsje in ’t Twiske.  

Zie ook: http://www.youtube.com/watch?v=vabp9YhZYb8
 

 

 

 

Share/Save/Bookmark