Home Nieuws Releases Evil Activities - Evilution
Evil Activities - Evilution
ImageEvil Activities, een naam die inmiddels bekend is bij vele hardcoreliefhebbers in binnen- en buitenland. Een naam die synoniem staat voor hardcore van de hoogste kwaliteit, melodieus en rauw tegelijk. De naam verantwoordelijk voor grote hits als "State of Emergency", "One of those Days", "Sick of my Life" en nog vele andere. En de naam die nu, 5 jaar na het debuutalbum Dedicated, met de volgende stap in de evolutie van hardcore komt: Evilution.
“EVIL ACTIVITIES - EVILUTION”
- 2CD -
 
Evil Activities, een naam die inmiddels bekend is bij vele hardcoreliefhebbers in binnen- en buitenland. Een naam die synoniem staat voor hardcore van de hoogste kwaliteit, melodieus en rauw tegelijk. De naam verantwoordelijk voor grote hits als "State of Emergency", "One of those Days", "Sick of my Life" en nog vele andere. En de naam die nu, 5 jaar na het debuutalbum Dedicated, met de volgende stap in de evolutie van hardcore komt: Evilution.Evilution mag na 5 jaar wachten gerust omschreven worden als het album waar de hardcorefans het meest naar uitgekeken hebben en waarvan de verwachtingen dus bijzonder hoog waren. Evil Activities lost deze verwachtingen op indrukwekkende wijze in en biedt, verdeeld over 2 CD's, 22 gloednieuwe topproducties. Naast soloprojecten staan er op Evilution samenwerkingen met Neophyte, Endymion, Panic, The Viper, Nosferatu en Tha Playah.  Daarnaast hebben Endymion, Neophyte, Headbanger en Tha Playah ook nog een viertal tracks -exclusief voor het album- geremixt.


Het eindresultaat van dit alles valt niet anders te omschrijven dan het allerbeste wat hardcore op dit moment te bieden heeft, met de perfecte balans tussen partytracks en duistere nummers. Het nu al grote succes van Evilution blijkt uit de nieuwe tracks, zoals bijvoorbeeld "No Place To Hide", die reeds -en met succes- helemaal grijsgedraaid worden op elk feest. Het beste voorbeeld hiervan: de officiële releaseparty op 9 mei jl., waar de complete tent uit zijn dak ging op alle tracks van het album.
 

Evilution: nu al één van de beste albums van dit jaar en een must have voor elke Evil Activities- en hardcore fan!


Artiest:  Evil Activities
Titel: Evilution
Format:  2CD
Stijl: hardcore
Release datum:  19 mei 2008
Internet: www.mid-town.nl / www.neophyterecords.nl / www.evil-activities.nl


Share/Save/Bookmark