Home Nieuws Persberichten Deephouse pareltje Immaculate Ibiza Music betoverend
Deephouse pareltje Immaculate Ibiza Music betoverend

immaculateNa 30 jaar raven, partyen en festivallen word je niet zo snel meer verrast in de elektronische danswereld. Maar soms met veel geluk loop je tegen een voltreffer aan. Meet Immaculate Ibiza Music!

Op de hippiemarkt Las Dalias in Sant Carles de Peralta vind je redelijk op het einde een musicbar. Daar verkopen ze de nieuwste vette house- en loungebeats van dat moment. Vanzelfsprekend komen die lekkere beats daar ook uit de luidsprekers. En dit zijn hele grote. Dancevenue zat op een zonnige woensdag in juni met een heerlijk fris biertje op het terras naast deze musicbar.

Het was al lekker toeven hoor, daar niet van. Maar opeens was het nog veel vrolijker, warmer en zonniger. De boys achter de decks van de musicbar hadden een fantastische Deephouse set opgezet. Toen dat maar door bleef gaan liet Dancevenue het heerlijk fisse biertje voor die was en stond op om een praatje te maken met de musicboys. Ze hadden een usb stick van Immaculate Ibiza Music opgezet. Dit bleek een project te zijn van Esteban Lucci waar ze zich voornamelijk bezig houden met componeren en produceren van Deephouse, World Music, Lounge, Chill-out en Downtempo. Kortom relaxte muziek dus!

Dancevenue tastte in de buidel en kocht de Immaculate Music USB stick. Daarop staan 3 sets een Deephouse, een Lounge en een Deepsoul/Special Sessions set. Werkelijk je wordt van alledrie de sets heel erg vrolijk. De lekkere Deephouse bas klinkt perfect achter de goede melodieuze tracks, hier en daar met een fantastische vocal. De Deepsoulset bestaat uit 2 delen en daarop staan klassiekers (Bijvoorbeeld Billie Jean en Papa was a rolling stone) die ondergedompeld zijn in een Deephouse saus. Werkelijk subliem. Nu is de vraag waar je deze muziek kunt kopen. Nou gewoon op ITunes Immaculate Ibiza Music !

Share/Save/Bookmark