Home Nieuws Persberichten Sydney Blu - “Change The Game”
Sydney Blu - “Change The Game”

 

Sydney_Blu_-_Change_The_Game_800

Een blauwtje gelopen? Dan is Sydney Blu er voor je om met haar mixcompilatie "Change The Game" je dag eens lekker op z'n kop te zetten. De nieuwe release van de thans in L.A. woonachtige Canadese omvat een totaal van 17 waanzinnige tracks inclusief een exclusieve nieuwe titel en verschijnt op Black Hole Recordings.

"Ik ben vooral trots op deze compilatie omdat ik ben teruggegaan naar mijn eigen roots in house en techno, terwijl ik toch een prima balans met mijn progressive big room kant heb weten te behouden", zei Sydney Blu onlangs in een interview. "Ik begin diep en techy en verweef alles met house, electro en progressive om zo een lekkere flow in de overgangen te creëren. Ik hoop dat iedereen van deze muzikale trip zal genieten!"

 

Sydney hoeft zich geen zorgen te maken: "Change The Game" neemt je, via hits van Thomas Shumacher, Mark Knight, Funkagenda, Alex Kenji en anderen, van de beste tech house helemaal mee naar stevige progressive. Fans kunnen bovendien genieten van Sydney Blu's nieuwe track "NYCMIA", die met speelse piano synths en een groovy bassline goed samenvalt met haar collaborations als "Another Late Night", "Chemistry", "Change The Game" en "Nightlight".

Als een van de vrouwelijke top producers in EDM brak Sydney Blu wereldwijd door met haar hitsingle "Give It Up For Me" die verscheen op Mau5trap Recordings. Het is nog steeds een van Beatport's best verkopende singles; Sydney werd er een van de eerste vrouwen mee die er een Top 10 hit scoorde. Sinds die tijd heeft Sydney veel succes geoogst met talloze hitsingles, tourde ze de hele wereld rond, begon ze haar eigen label Blu Music, startte ze haar radioprogramma iHeartRadio en begon ze recentelijk met haar documentaire serie "Being Sydney Blu", die maandelijks wordt uitgezonden op youtube.com/blackholerecordings

Deze hele zomer lang zal Sydney de drijvende kracht zijn achter haar "Change The Game" album tour, dus zorg ervoor dat je facebook.com/djsydneyblu in de gaten houdt, want voor je het weet treedt ze op bij jou in de buurt!

Tracklisting:
01. Thomas Schumacher ft. Caitlin Devlin - Every Little Piece (Hot Since 82 Remix)
02. Prok & Fitch and Filthy Rich - Justified
03. Mark Knight - Your Love
04. Mihalis Safras - Lula (Stephano Noferini Remix)
05. Sydney Blu - NYCMIA
06. Will Sparks - Ah Yeah
07. Alex Kenji - Strong
08. Sydney Blu & Damaged Goods ft. FLICK - Change the Game
09. Funkagenda - Blacklight
10. Gina Star - Midnight
11. Muzzaik & Dave Martin - Let's Go
12. Sydney Blu ft. MC Flipside - Another Late Night (Kim Fai Remix)
13. Jewelz & Scott Sparks - Flashbang
14. Henrix, Digital Lab & GTA - Hit It
15. Sydney Blu, JD & Betsie Larkin - Nightlight
16. Christian Falero & Adrian Villaverde - Nineteen 59 (Agno3 Remix)
17. Sydney Blu & Christian Falero ft. Lea Luna - Chemistry (Chris Moody Remix)


 

Share/Save/Bookmark