Home Nieuws Persberichten Muzikjunki presenteert debuutalbum “Junkyard Stories”
Muzikjunki presenteert debuutalbum “Junkyard Stories”
Black_Hole_CD_92_800
Met zijn succesvolle 2008 remake van de Colonel Abrams classic "Trapped", zette Muzikjunki in één klap zijn naam op de kaart van de electronic dance music (EDM). Hij trad op in wereldbekende venues als Ministry of Sound, Pacha, de hotste club van Rusland Club Discodome en draaide in line ups met Underworld, Chemical Brothers, Ferry Corsten, Axwell en vele anderen. Met de release van zijn eerste artiestenalbum “Junkyard Stories” maakt Muzikjunki de volgende logische stap in zijn carrière.

In de afgelopen jaren bouwde Muzikjunki niet alleen een indrukwekkende reputatie op als DJ, maar ook als producer/remixer. Zijn catalogus omvat singles als “Riffraff”, “Time of The Season” en “The Swinger”, includief remixes van grote hits als “Radio Crash” en “Punk” van Ferry Corsten, “It’s Too Late” van JES, “Get Ready For The Man” van Cablejuice en vele anderen. Zijn meest recente single met de Russische superstar DJ Danila, "Without You" werd een van de meest gedraaide tracks in de zomer van 2011 kreeg de support van Tiësto, Steve Angello, Axwell, Avicii, Roger Sanchez en andere grote namen.

 
Van pop naar dance naar breakbeat en terug 
Met "Junkyard Stories", presenteert Muzikjunki trots zijn studio album op het Black Hole label. Op de langspeler toont hij zijn diversiteit als producer beweegt vrijelijk van pop naar dance naar breakbeat en terug; het hele muzikale spectrum omvattend. Middels high powered tracks als "Rush", "Adrenalin" (beide met Marco den Held), "Brass Knuckles", vocale songs als "Try" (featuring Bari Koral) of "Blue Eyed Boy" (featuring Anna Gold), wordt de luisteraar getrakteerd op bijna tachtig minuten ‘wall-to-wall’ house en tech house.

Eerste single uit

De eerste single van het album, “Robot”, is inmiddels uit: een samenwerking met Flash Republic, de wel bekende Zuid Afrikaanse dance formatie uit Johannesburg. Remixes van Peter Gelderblom en Hot Hotels maken het pakket compleet. Muzikjunki's "Junkyard Stories" is er een voor de boeken, met de perfecte tracklist voor de volle clubs, zonovergoten outdoor festivals en zelfs je eigen house party.

Tracklist:
01. A Day At The Office (It’s Killing Me) (featuring Anna Gold)
02. Brass Knuckles
03. The Moon
04. Robot (featuring Flash Republic)
05. Adrenalin (with Marco den Held)
06. In The Rain (featuring Bari Koral)
07. Blue Eyed Boy (MJ’s Album Rework) (featuring Anna Gold)
08. Watchin’ You
09. Rush (with Marco den Held)
10. Trick Or Treat (featuring Anna Gold)
11. Try (featuring Bari Koral)
12. The Afterparty


Share/Save/Bookmark