Home Nieuws Persberichten Summer winactie Rodeo Media
Summer winactie Rodeo Media

image003_2

Ook dit jaar stelt Rodeo Media weer een groot aantal cd’s beschikbaar voor een grote summer winactie. In de eerste ronde kun je een exemplaar winnen van 100 Mega Summer Hits 2012 en Dance Classics New Jack Swing compilatie.

100 Mega summer Hits 2012
Na twee eerdere uitgaven van de 100 Mega Summer Hits in 2010 en 2011 presenteert Rodeo Media nu de 100 Mega Summer Hits 2012. Deze 5CD box bevat de beste zomerse liedjes en de grote zomerhits van de afgelopen jaren. Met tracks van o.a. Bob Marley, Avicii, Basto, Gipsy Kings, Jazzy Jeff & Fresh Prince, Inna, Kate Ryan, Afrojack, R.I.O. en vele anderen. Na het grote succes van voorgaande jaren beleef je met deze editie wederom het ultieme zomer gevoel!
image002_3Dance Classics New Jack Swing
De bekende Dance Classics cd-reeks is weer terug met een nieuwe Dance Classics New Jack Swing Vol. 5. New Jack Swing was vooral een bekend genre in de VS en ontstond eind jaren '80. De muziekvorm kan worden gezien als een vorm van R&B, hip-hop en dance. De grondleggers van dit genre zijn producers Teddy Riley en Gene Grifin, maar ook Curtis Mantronik van de groep Mantronix. 

Op de New Jack Swing Vol. 5 vind je o.a. speciale uitvoeringen van tracks zoals: de 12” mix van DJ Jazzy Jeff & Fresh Prince - I'm Looking For The One, de extended version van TLC - What About Your Friends en de club version van Guy – I Wanna Get With U.

 

 

Wil jij kans maken op één van deze cd's, mail dan voor 15 juni naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Vermeld s.v.p. de cd van je keuze. 

Share/Save/Bookmark