Home Nieuws Persberichten Zoo Brazil - Songs For Clubs
Zoo Brazil - Songs For Clubs

Magik_Muzik_CD_22Zoo Brazil, beter bekend als John Andersson, is een van de meest innovatieve producers in de wereld van de moderne dance en heeft nu al een catalogus van meer dan honderd singles onder diverse alter ego’s achter z’n naam staan. Zijn DJ optredens worden in de hele wereld met gejuich ontvangen en nu presenteert Zoo Brazil z’n eerste echte mixcompilatie getiteld “Songs For Clubs”. 

John heeft al veel succes gekend als schrijver van Kylie Minogue’s hit “The One” voor haar met een Grammy genomineerde album “X” uit 2007. Zoo Brazil’s eigen album “Please Don’t Panic” uit 2010 trok ook over de hele wereld de aandacht en leverde de hitsingles “You Can Have It All” en “There Is Hope” op; een van z’n meest recente tracks “Black Tea” werd opgepikt door alle grote internationale DJ’s die het nummer vervolgens maandenlang in hun live sets draaiden.

Suucesvol DJ
Bekend als producer reist Zoo Brazil ook de hele wereld over als succesvol DJ. Hij trad op in gevestigde clubs als Ministry of Sound en Pacha en stond op alle grote festivals van Australië, Europa en Noord- en Zuid Amerika. Met de release van z’n gloednieuwe mixcompilatie “Songs For Clubs” laat hij nu vriend en vijand horen waar een Zoo Brazil live experience voor staat.

Zoals de titel al suggereert is “Songs For Clubs” een krachtige en clubgerichte mix met vijftien gloednieuwe tracks van Nic Fanciulli, Joris Voorn, Super Flu, Love Girls, Format B en remixes van Popof en Tocadisco. Net als in z’n eigen live sets, heeft John een brede variëteit aan Zoo Brazil producties in de mix verwerkt, inclusief de floorfillers “The Kill”, “Late at Night” en “Fancy”. 2011 is een druk jaar gebleken voor Zoo Brazil en z’n nieuwe mixcompilatie “Songs For Clubs” zal z’n reputatie in de wereld van EDM definitief vestigen!
 
Tracklist:
01. Super Flu - Shine
02. Nic Fanciulli & Joris Voorn - Together
03. Zoo Brazil - Robotronic (Zoo Brazil Remix)
04. Joris Voorn - We're All Clean
05. Format B - Gospel (Super Flu's Antichrist Remix)
06. Andhim - Patty Sue (Super Flu Suncream's Remix)
07. Love Girls - Ze Bangert
08. Zoo Brazil - Finlandia
09. Zoo Brazil - The Kill
10. Andhim - Extragold
11. Heartik - Mini Swing
12. Super Flu - Euterpeh
13. Zoo Brazil - Fancy (Popof Remix)
14. Zoo Brazil - Late At Night (Tocadisco Remix)
15. Zoo Brazil - Technik

Share/Save/Bookmark