Home Nieuws Persberichten Fly2Miami concept nu compleet met eigen “Fly2Miami” compilatie
Fly2Miami concept nu compleet met eigen “Fly2Miami” compilatie

Fly_Miami_Black_Hole_CD_771Een weddenschap kan soms een heel mooi eindresultaat hebben. Het Fly2Miami concept, dat begon als een grap, was eenvoudig: als het mogelijk was om via Twitter een vlucht naar Miami vol te krijgen, dan was de deal dat KLM een vliegtuig beschikbaar zou stellen voor het initiatief. De weddenschap werd gewonnen en Fly2Miami was geboren.

DJ/Producer Sied van Riel en Wilco Jung (Creative Director van “We Are The Night”) waren de drijvende kracht achter het idee en het duurde niet lang voordat de twee de vruchten van hun inspanningen plukten. In minder dan 40 uur hadden de mannen een dikke 426 aanmeldingen binnen. Dat betekende dus dat de weddenschap met KLM gewonnen was en via Twitter bedankten Sied en Wilco iedereen voor hun support: “Helemaal geweldig! We hebben nu onze eigen private jet direct van Amsterdam naar Miami!”

Ultra Music Festival
De weddenschap heeft alles te maken met het aanstaande Ultra Music Festival in Miami. Al jaren trekt Ultra vele mensen van over de hele wereld aan en gedurende het evenement is Miami het centrum van de wereld als het om electronic dance music gaat. Uiteraard was dit de reden dat er zo massaal en snel gereageerd werd want iedereen wilde een plekje in het vliegtuig bemachtigen. Fly2Miami heeft bovendien nog hele speciale extra’s in huis voor de deelnemers; een ervan is speciale toegang tot Robbie Rivera’s unieke “Juicy Beach” party.

Om de best mogelijke soundtrack voor het evenement te waarborgen heeft Black Hole Recordings een perfecte compilatie met daarop het absolute neusje van de zalm uitgebracht onder de toepasselijke titel “Fly2Miami”. De zomerse en  clubby sfeer van het hete en zonnige Miami is aangenaam aanwezig en met tracks van Funkerman, JES, Cosmic Gate, Tiësto Vs. Diplo, Sied van Riel, First State, Armin van Buuren, Robbie Rivera, Jesse Voorn, Jordy Lishious, Mr Sam, Andy Duguid en vele, vele anderen, is het duidelijk dat “Fly2Miami” ’s werelds dansvloeren flink in z’n greep zal houden dit seizoen. Laatste oproep voor alle passagiers van Fly2Miami: u kunt aan boord!

www.fly2miami.nl | www.blackholerecordings.com

 

Share/Save/Bookmark