Home Nieuws Aankondigingen Strandclub WIJ gaat open!!!!!!
Strandclub WIJ gaat open!!!!!!

ZONDAG 28 MAART OPENINGSFEEST STRANDCLUB WIJ,
dan begint het 8ste zomerseizoen aan de Playa del Scheveningen. Goodbye Winter, Bye Bye….and hello Summer!!
Strandclub WIJ¬†is er klaar voor;¬†gerestyled, de kaart is fingerlickin', maar de sfeer is ouderwets vertrouwd.¬†De offici√ęle opening Doet WIJ absoluut op gepaste wijze.

WIJ_OPEN

Line up::
SPLENDID Live 
GREGOR SALTO vs DJ GREGORY
Arshad 
Fedor Limjoco
MC/Singer Mavis Acquah
Jethro Angkotta on Percussion

SPLENDID:
Al sinds 2001 is Splendid actief in de reggae scene. Inmiddels is het de ska/reggaeband van Den Haag en omstreken. In 2004 verscheen het eerste album ‚ÄėSplendid‚Äô. In het voorjaar van 2005 beleefde Splendid een hoogtepunt door het uitbrengen van de speciale Wilhelmus reggae versie, ter ere van het 25-jarig jubileum van koningin Beatrix. Het leverde de band de nodige airplay op bij de landelijke media (o.a. Vara Live). Ruim 7000 fans gingen tijdens dit nummer uit hun dak bij het optreden op de Haagse Koninginnenach 2005. Niet voor niets ontving Splendid in 2005 de prijs voor beste Haagse live-act.
Hun derde album " Life is Splenid" kwam in 2009 uit. De CD release vond toen plaats in een uitverkochte Paard van Troje.
Ze zijn al meerdere malen bij 3FM te gast geweest, waarbij hun cover van " Beggin" enorm veel airplay heeft gehad. En op 15 mei a.s. staan zij in het voorprogramma van de Engelse Ska-band MADNESS (HMH Amsterdam).
We kunnen nog een heel verhaal wijden aan deze getalenteerde band, maar hun relaxte beats, zonnige blazers en kritische teksten zorgen tijdens de opening voor een gegarandeerd zomers geluid.
Check deze splendid tracks:
Rise Up
Beggin
 
GREGOR SALTO vs DJ GREGRORY:
Noem deze twee namen in 1 adem en dan weet je zeker dat de slippers, maracas en mojito's tevoorschijn komen.
Deze heren brengen de latinsound naar ons toe!!
GREGOR SALTO heeft in binnen- en buitenland al een enorme reputatie opgebouwd met zijn producties & DJ-sets. Hij is altijd op zoek naar een nieuw geluid en heeft hierdoor al veel tracks gemaakt met de groten der aarde; Chuckie, Dr Kucho, Madskillz, Laidback Luke, Sidney Samson en nu samen met de Franse DJ/Producer Gregory.
INTERNAIONAL DJ GREGORY staat garant voor trommels, samba's, schudden schudden en nog eens schudden!! Deze man gaat al lange tijd mee in de internationale clubscene. In Frankrijk staat hij al jaren aan de top. Zijn samenwerkingen met o.a. Bob Sinclar, Julien Jabre en andere Franse toonaangevenden DJ's/producers hebben keer op keer voor een monsterhit gezorgd. Niet raar dat zijn tracks op menig compilatie-CD's staan en ze jullie ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Samen met MC/Zangeres Mavis Acquah & Jethro Angkotta on Percussion zorgen Gregor & Gregory voor dat zomerse gevoel waar WIJ al 6 maanden op wachten.

ARSHAD & FEDOR LIMJOCO
The Big Daddy's van het WIJ Feest kunnen niet meer wachten om het seizoen nieuw leven in te blazen. Ongeduldig tellen zij de dagen af. Al sinds 2003 is Arshad de drijvende kracht achter en het gezicht van deze maandelijkse avond. Een nieuw jaar met nog meer nieuwe uitdagingen om de avonden net die extra touch te geven, zoals jullie al jaren van hem gewend zijn.
Fedor Limjoco is al ruim 6 jaar de resident-DJ van BC WIJ. Afgelopen maanden is hij regelmatig in het buitenland geweest ( Rusland, Thailand & Aruba), maar nu weer terug op zijn thuisbasis om jullie vanouds weer te verwennen met die potenti√ęle zomerse klanken.

WIJ zijn er. Jullie ook?
 

Share/Save/Bookmark