Home Nieuws Persberichten Be@Space with Fedde le Grand en Markus Schulz
Be@Space with Fedde le Grand en Markus Schulz

feddeAls je niet in Space bent geweest, heb je niet het echte Ibiza gevoel ervaren. De club, gevestigd in Playa D’en Bossa, is één van de meest bekende clubs ter wereld. Space ging ervandoor met de DJ Magazine 2010 award voor ‘Beste Club ter Wereld’. Het is dus geen wonder dat enkele van ’s wereld’s meest bekende DJ’s staan te springen om op de prestigieuze Be @ Space events te draaien.

Fedde le Grand
Op het beroemde Terrace van Space houdt Fedde le Grand residency met zijn Takeover Party, een ervaring die de verwachtingen van de Verenigde Staten tot Europa, Azië, Zuid Amerika en verder ruim heeft overtroffen. Zijn fusie van kwaliteits house en avant-garde techno staat garant om de Terrace te doen ontploffen. Met gasten als Wally Lopez, Patric La Funk, Sultan & Ned Shepard, Sunnery James & Ryan Marciano, zal Space zonder twijfel volstromen om de Nederlandse DJ zijn ding te zien doen. Dit jaar alleen al scoorde hij drie keer een nummer één positie op Beatport. Met zijn nieuwste single ‘Metrum’ klaar om de clubbers en DJ’s helemaal gek te maken, blijft Fedde zichzelf op de kaart zetten. Zijn uitgebreide zomer Takeover Tour van 2011 omvat maar liefst 11 data van Be @ Space op het witte eiland.

Markus Schulz
Niet minder dan 7 keer zal de nummer 8 DJ van de wereld, Markus Schulz, koers zetten naar Ibiza. Tracks van zijn nieuwe ‘Thoughts Become Things II’ album luiden zijn terugkeer naar het party eiland in. Met speciale 5 uur en headliner sets verdeeld over de komende weken en maanden, zal Schulz een onuitwisbare indruk op het Space publiek maken. Als heer en meester om een uitverkochte club naar zijn kookpunt te brengen, is het dan ook geen verrassing dat hij zijn onnavolgbare trance visie op CD 2 van de officiële Be @ Space compilatie mocht verspreiden.   

Cd1
De eerste schijf ademt de muzikale diversiteit van Be @ Space, met Fedde le Grand die je meeneemt langs een zwoele mix van pulserende house beats en energieke techno, een sound die alleen aan Fedde le Grand kan worden toegeschreven. Met ongeëvenaarde handigheid, een inspirerende track selectie en een onovertroffen vindingrijkheid, introduceert Fedde je met de Be @ Space formule.

Cd2
Schijf 2 brengt je de krachtige mix van Amerikaans DJ/producer Markus Schulz, waarin hij zijn geliefde en panoramische trance sound laat horen. Schulz balanceert met een mix van groovy, melodieuze geluiden en het diepere, sfeervolle progressive, rauwe trance effecten en speciale Big Room cuts en edits. Het is een mix die je keep op keer terug brengt naar Space’s Discoteca en Terraza. Inclusief exclusieve tracks en remixen!
 
Dit jaar zet Space koers naar een nieuw muzikaal avontuur, dat af wordt getrapt met deze gloednieuwe compilatie. BE @ Space is de personificatie van het zomer seizoen van Ibiza, met Fedde le Grand en Markus Schulz als vertalers van het ware Space gevoel.

Tracklist
CD1 (Fedde Le Grand)
01 John Acquaviva, Alex D'Elia, Nihil Young feat. Dan Diamond - Good Music   
02 DJ Tonio - Get The Funk (Olivier Giacomotto Remix) 
03 Olivier Giacomotto - Zoomanity   
04 Fedde Le Grand - Metrum (Manuel La Mare Remix) 
05 Stefano Noferini - Back 
06 Dave Spoon & Patric la Funk – 7.20 
07 Deniz Koyu - Grunge   
08 Deniz Koyu - Tung!  
09 TV ROCK & Hook N Sling feat. Rudy - Diamonds In The Sky   
10 Fedde Le Grand & Patric la Funk - Autosave   
11 Fedde Le Grand vs Sultan & Ned Shepard feat. Mitch Crown - Running   
12 Fedde Le Grand - Control Room   

CD2 (Markus Schulz)
01 Mr. Pit - Fugu (Intro Mix)
02 KhoMha - 507   
03 Klauss Goulart - No Man's Land   
04 Beat Service - Outsider 
05 Max Graham - FYC   
06 Aerofoil – Vortex
07 Phunk Investigation - DNA Extractor (Markus Schulz Big Room Reconstruction)   
08 Skytech - Intensity   
09 Max Freegrant - Olya (KhoMha Remix)
10 Mike Foyle presents Statica - Shades Of Red (Club Reconstruction)   
11 Rex Mundi - Interstate Of Lightning   
12 Aerofoil - Caress 2 Impress (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
13 Markus Schulz & Jochen Miller - Rotunda
14 Wippenberg - U R (Markus Schulz Big Room Reconstruction)
15 Who.Is - Cryptanalysis   
16 Markus Schulz presents Dakota - Saints

 

Share/Save/Bookmark