Home Nieuws Persberichten Dabruck & Klein 2:48AM
Dabruck & Klein 2:48AM

DabruckAan de basis van het succes van Dabruck & Klein ligt niets dan pure passie voor muziek. Het Duitse duo, dat al bijna 10 jaar samenwerkt, heeft zowel als DJ's en producers als labeleigenaren hun strepen verdiend. Het zijn niet alleen de releases van hun WePlay label die de wereldwijde dance charts innemen, maar ook hun eigen producties die het publiek in extase brengen.   

In 2010 introduceerden Stefan Dabruck en Frank Klein ons met de eerste single van hun debuut album. 'I've Got My Pride (Hold My Head High) was de eerste teaser van wat er aan stond te komen. 'Freak' was de tweede. Na 10 jaar opwarmen is het nu tijd voor het duo om te onthullen wat ze wakker heeft gehouden: '2:48 AM', een album vol muzikale hoogtepunten. 

2:48AM 
Dat special moment als de hele club in extatische staat is, wild danst en meer en meer één wordt met de muziek. Het is 2:48 AM en de ochtend lijkt nog een miljoen jaar weg. Dat is precies het moment waarop Dabruck & Klein hun debuutalbum hebben gebaseerd. Voor het album werkten Dabruck & Klein samen met verschillende artiesten, zoals de Grammy-genomineerde Jean Elan, de Stafford Brothers, Joachim Garraud, Gregori Klosman, Ollie James, Anna McDonals, Julian Smith, Aleksey en Stella Attar. Op '2:48 AM', laten Dabruck & Klein de verschillende facetten van hun artistieke mogelijkheden horen en demonstreren ze dat ze zonder twijfel één van de meest veelbelovende namen in de huidige house scene zijn.   

Tracklist:
Cd 1:
01 Dabruck & Klein feat. Stella Attar - HeartBeat
02 Dabruck & Klein vs Joachim Garraud - STOP
03 Dabruck & Klein feat. Julian Smith - The Flavor
04 Dabruck & Klein - Dawn Breaks
05 Dabruck & Klein feat. Ollie James - I Found Love
06 Dabruck & Klein - Motorcycle
07 Dabruck & Klein and Jean Elan - I've Got My Pride (Hold My Head High)
08 Dabruck & Klein - 2-48am

Cd 2:
09 Dabruck & Klein vs Gregory Klosman - Freak
10 Dabruck & Klein - What You Want
11 Dabruck & Klein - Mr. Marston
12 Dabruck & Klein feat. Anna McDonald - All About You
13 Dabruck & Klein vs Albin Myers - Lönneberga
14 Dabruck & Klein feat. Aleksey - Music
15 Dabruck & Klein vs Stafford Brothers - Get Away
16 Dabruck & Klein - B...to the Beat
17 Dabruck & Klein - Wisdom

 

Share/Save/Bookmark