Home Nieuws Releases Paul van Dyk - "In Between"
Paul van Dyk - "In Between"
ImageHij is al twee jaar lang de lijstaanvoerder van de toonaangevende DJ Mag Top 100, maakt meer vliegtuigkilometers dan de meest ervaren piloten van vliegmaatschappijen en is bekend van Sydney tot Lutjebroek en Antartica tot Vladivostok. We praten natuurlijk over de meest populaire DJ ter wereld: Paul van Dyk. De Duitse superster heeft een cv waar weinig artiesten aan kunnen tippen. Een lijst met hoogtepunten waar op 24 augustus een nieuw meesterwerk aan toegevoegd wordt: deze dag zal zijn nieuwe muzikale kindje het leven zien. Het langverwachte nieuwe studioalbum "In Between" is eindelijk een feit!

Paul van Dyk groeide op achter de Berlijnse muur, maar kwam volledig tot bloei toen het IJzeren Gordijn werd afgebroken. Al snel viel hij op in de vroege jaren '90, waar hij in de legendarische Berlijnse club Tresor achter de draaitafels belandde. Na het vergaren van roem in zijn vaderland, maakte heel de wereld kennis met de charismatische Van Dyk middels zijn onvolprezen trance-klassieker "For An Angel", een plaat die voor een ware revolutie zorgde en de deur opende voor het wereldwijde succes van de trance eind jaren ‘90. Zijn set op het megasuccesvolle dance-evenement ‘Innercity 2000' wordt gezien als één van de beste sets ooit op een groot event, producties als "Times Of Our Lives", "We Are Alive" en "Nothing But You" groeien uit tot grote hits en Paul ontvangt uitnodigingen om over de hele wereld te draaien. Hetgeen resulteerde in de felbegeerde eerste plaats in de DJ Mag Top 100 in 2005, waarmee hij DJ Tiësto afloste als meest populaire dj ter wereld.

In Between

De fans hebben bijna vier jaar moeten wachten op nieuw studiomateriaal van de Duitse megaster, maar er is dus goed nieuws! Na de release van "Reflections" in november 2003, ziet "In Between" eindelijk het levenslicht. De man van Vandit Records heeft zich opgesloten in de studio en liefst 17 uitstekende tracks afgeleverd. Van Dyk heeft ook diverse vooraanstaande artiesten bij zijn nieuwe album betrokken. Zo wist hij grootheden als Jessica Sutta ( één van de wereldberoemde Pussycat Dolls), Talking Heads-legende David Byrne en zanger Rea Garvey - had onder Reamonn een wereldhit met de single ‘Supergirl' - te strikken voor een samenwerking.

De eerste single van "In Between" is inmiddels gereleased: "White Lies" wordt ondersteund door de eerdergenoemde Jessica Sutta van de wereldberoemde Pussycat Dolls. In de videoclip toont de zeer sexy Sutta aan een begenadigd zangeres te zijn. De videoclip van "White Lies" is terug te vinden op Youtube middels de volgende link: http://www.youtube.com/watch?v=uzwp8f_JzwI

 
 
 

 

 


In Between Winactie

Als klapper op de vuurpijl organiseert internetwinkel Bol.com (http://www.nl.bol.com), om de release van het nieuwe album te vieren, in samenwerking met Sunweb vakanties een unieke reis naar hét party-eiland waar elke clubber ooit geweest moet zijn: Ibiza! Wanneer je deelneemt aan de actie, maak je kans op een spectaculaire 8-daagse reis naar het Balearische eiland en krijg je zéér exclusieve toegang tot de wereldberoemde Closing Party van megaclub Amnesia: je zult als een wereldberoemde VIP behandeld worden!

Het nieuwe album "In Between" is een nieuwe mijlpaal in de carrière van de Duitser. De prolongatie van de titel ‘meest populaire dj ter wereld' lijkt slechts een formaliteit, maar voor die tijd zal Paul van Dyk in ieder geval nog op het Amsterdam Dance Event optreden. Tot die tijd zullen zijn optredens in Nederland spaarzaam zijn, dus dit nieuwe teken van leven is er bij voorbaat één om te koesteren!

Klik hier om naar de ecard te gaan: http://inbetween.paulvandyk.com/ecard/?bym
Share/Save/Bookmark