Home Nieuws Releases Salsa Lounge presents D-Rashid: Latin House Sessions volume 1
Salsa Lounge presents D-Rashid: Latin House Sessions volume 1

ImageBijna negen jaar geleden begon latin pionier D-Rashid met zijn Salsa Lounge feesten. Inmiddels is DJ/producer D-Rashid absoluut Neerlands grootste man op het gebied van latin house. Deze passie heeft hij nu omgezet in het allereerste Salsa Lounge album! Vanaf zaterdag 26 mei ligt de mix cd 'Latin House Sessions volume 1’ in de winkels. Vol met "14 hard hittin’ latin house beats, essential for your summertime”, zoals de tv- en radiocommercial meldt die momenteel in de landelijke media te horen is. Aan elkaar gemixt door D-Rashid, die solo (maar ook samen met o.a. Rishi Bass) tevens verantwoordelijk is voor het leeuwendeel van de producties op het gloednieuwe schijfje.

Naast nummers die zich al bewezen hebben in de clubs en hitlijsten (zoals Position en Raw!), bevat het album verrassend veel nieuw materiaal. Zeven exclusieve tracks zijn voor het eerst te horen op deze Latin House Sessions volume 1 cd, waaronder de zomerse openingstrack Entintada (D-Rashid Feat. Quatro+) en de tropische dirty latin plaat Baile De La Vela van Rishi Bass. De track Casera wordt volgens kenners dé grote latin hit van D-Rashid & Rishi Bass. De officiële release hiervan staat halverwege de zomer van 2007 gepland.

Speciaal voor deze cd doken D-Rashid en Rishi Bass samen de studio in om de track Warriors te produceren, waarbij gebruik gemaakt werd van Laidback Luke's Rocking With The Best vocals. Ook exclusief op deze cd: de hit Riddim '07' Mashup van Randy Vicious vs. Laidback Luke, in nog niet eerder uitgebrachte bootleg versie! Striders (van D-Rashid & Rishi Bass) is een stoere house productie met percussie-invloeden. Tot slot is ook Vargas, een op 2step geïnspireerde latin track van Rishi Bass, nu te horen op Latin House Sessions volume 1.
De cd ‘Salsa Lounge presents D-Rashid: Latin House Sessions volume 1’ verschijnt op het platenlabel Digidance en is vanaf zaterdag 26 mei verkrijgbaar via alle reguliere verkoopkanalen door het land (o.a. bij Free Record Shop en Music Store). D-Rashid wordt sinds mei 2006 vertegenwoordigd door Beyond Bookings. Voor meer informatie zie: www.drashid.nl, http://drashid.hyves.nl, www.digidance.cc en www.beyondbookings.com.
Share/Save/Bookmark