Home Nieuws Releases Marco V - Combi:nations (3de deel)
Marco V - Combi:nations (3de deel)
ImageMet het 3de deel in de internationaal alom geprezen Combi:nations serie, laat Marco V wederom zien waarom hij al jaren gerekend wordt tot een van de toonaangevende djs in het internationale dj circuit. Marco V komt met 3de deel in succesvolle Combi:nations serie

Met het 3de deel in de internationaal alom geprezen Combi:nations serie, laat Marco V wederom zien waarom hij al jaren gerekend wordt tot een van de toonaangevende djs in het internationale dj circuit.

Werden de voorgaande 2 delen al lovend ontvangen door de internationale pers, het derde deel is wellicht de beste in de serie tot nu toe! Zoals vertrouwd heeft Marco V weer enkele tracks flink onder handen genomen, alvorens ze in de mix te verwerken. Verder bevatten de 2 schijven remixen van zijn eigen hand, zoals zijn veelgezochte remixen van Josh Wink's ‘Higher State of Consiousness' en Meck's ‘Feels like Home'. Natuurlijk ontbreekt ook zijn eigen werk niet en zijn er 2 exclusieve nieuwe tracks ‘Possible but Unlikely' en ‘Universal Enemy' terug te vinden op deze 2 schijfjes.

http://www.beyourselfmusic.com
http://www.incharge-records.com


Share/Save/Bookmark